DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pomstore ile annenizi mutlu edin

    Pomstore ile annenizi mutlu edin

     

    Yerli ve yabancı tasarımcıların ödüllü ürünlerini bir çatı altında toplayan Pomstore, Anneler Günü için farklı hediye seçenekleri sunuyor. Mobilyadan aksesuara, sofra ürünlerinden, kişisel ürünlere geniş ürün yelpazesiyle çeşitli alternatifler sunan Pomstore’a uğramadan hediyenizi seçmeyin.

    Pomstore’dan annenize alabileceğiniz hediye seçenekleri arasında İtalya’nın dünya çapında özgün tasarım markası Seletti’nin I-Wares koleksiyonuna ait enerji veren renklerdeki kulplarıyla, modernize edilmiş barok tarzı sevimli çay fincanları yer alıyor. I-tea bardak altlığı ve kaşığıyla beraber annenizle birlikte geçireceğiniz keyifli çay saatlerinizi süslemeye hazır. Çay keyfinden vazgeçmeyen annelere bir başka seçenek ise, Selben Stüdyo’nun tasarladığı Otto çay bardakları. Kırmızı, mavi, yeşil, sarı, turuncu gibi farklı bardak altı renkleriyle, Ortadoğu geleneksel sanat kültüründen miras kalan matematik ve geometrik öğelerle yoğrulan Otto çay seti, dünün bu mirasını canlı tutarak geleceğe taşıyor.

    Çantalar her kadının vazgeçilmez aksesuarları arasında baş köşede yerini alır. Pomstore’da satışa sunulan Tox Leather çantalar %100 gerçek deriden, tamamen el işçiliğiyle üretilmiş, farklı model ve renklerden oluşuyor. Dikişlerde mumlu iplik kullanılarak saraç usulü elde dikilen Tox Leather çantalar modern annelerin vazgeçilmez aksesuarı olmaya aday. Bir başka seçenek ise Lorena’nın sunduğu Luna ve Mira koleksiyonuna ait çapraz askı çantalar. Lorena’nın sunduğu Plain Belt kemerler farklı renk seçenekleriyle günlük hayatınızın kurtarıcısı olmaya aday.

    Zamanın ötesinden gelen tasarımlarıyla dikkat çeken Botta Design saatler ise yenilikçi anneler için biçilmiş kaftan hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Botta-Design’ın kurucusu Klaus Botta, 1986 yılında piyasa sunduğu ilk saatinden bugüne modern tek kollu saatin mucidi ve öncüsü. Elegan ve sofistike tasarımlara sahip saatler üreten firma tüm saatlerinde, İsviçre Ronda mekanizma, Double Domed safir kristal camlar kullanıyor. Almanya’da küçük bir atölyede el yapımı üretim yapan markaya ait her bir saatin ayrı bir ruhu var.

    Tüm bu ürünlerin yanı sıra, son zamanların en trend ev ve kişisel aksesuarlarıyla sıra dışı hediye seçenekleri sunan Pomstore ürünlerini, Pomstore.net online mağazadan ve Pomstore Levent Showroom’da satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.