DOLAR 32,4163
EURO 34,7586
ALTIN 2426,157
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    POMSTORE ile aydınlanma zamanı

    POMSTORE ile aydınlanma zamanı
    16.10.2017
    A+
    A-

    Pomstore yaşam alanlarınıza sadece bir ışık kaynağı değil, dekoratif formları ve özenle seçilmiş malzemeleriyle özel olarak tasarlanmış yeni nesil aydınlatma seçenekleri sunuyor.

    Aydınlatma seçimi, mekanın karakterini belirleyen dekorasyondaki en önemli unsurlardan biri. Mekanın hacmine, zemin ve duvar rengine göre ne kadar ışığa ihtiyacınız olduğunu belirledikten sonra bir genel aydınlatma seçerek işe başlayabilirsiniz. Yaşam alanlarında genel aydınlatmaların haricinde mobilya üzerinde spot, köşede bir lambader, boş duvarlarda aplik veya masa üstü lokal aydınlatmalar kullanarak dinlendirici olduğu kadar, şık ve dekoratif etkiler yaratabilirsiniz.

    Pomstore modern, klasik, rüstik, nordik, etnik veya farklı dekorasyon stiline göre metal, bambu, ahşap, cam, kâğıt gibi birçok farklı malzemeden tasarlanmış aydınlatma ürünü sunuyor. Keskin gölgeler yaratmayan, gerekli miktarda ışığı yayabilen, malzemesi ve tasarımı ile mekanınızla uyumlu aydınlatma seçenekleri için Pomstore’a davetlisiniz!

    Neşeli Işıklar : Seletti Monkey Lamp

    Seletti Monkey Lamp Koleksiyonu, ellerinde LED ampuller olan meraklı bir grup primattan oluşuyor. Oturan, ayakta duran, asılan her bir maymun heykelsi bir duruşa sahip. Bu sevimli primatlar farklı formlarıyla, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle evinize çarpıcı bir stil getirmeye hazır.

    El yapımı ve organik aydınlatmalar

    Saf güzelliğine hayran bırakan işlenmemiş bir kristal, sarp yamaçlarıyla iç ürperten ihtişamlı bir dağ… Fütüristik görüntüsü sayesinde, kapalı haliyle bile çok ilham verici duran Rock, verdiği direkt ışıkla yemek masanız ve başucunuz için harika bir aydınlatma.Maiizen tasarım ofisi bu organik ve tamamen el yapımı güzelliği doğadan aldığı ilhamla yaptı. Rock’ın farklı renklerini birbiriyle kombine edebilirsiniz.

    Yine Maiizen’nin sunduğu Moi, bağımsız bir aydınlatma unsuru olarak, cam ve ahşabın mükemmel birlikteliğini ortaya koyan sıcak bir ışık kaynağı. Bazen bir kaide üzerinde, bazen de havada durabilen Moi, hafif, sade ve dengeli duruşuyla dikkat çekiyor.

    Pomstore’da satışa sunulan KitBox “Kendin Birleştir” mottosuyla kurulmuş bir tasarım markası. Ürünlerinde kullanıcı ile tasarımı birbirine yaklaştırmayı amaçlayarak birbirinden güzel ve eğlenceli ürün kitleri sunan markaya ait Bucket Lamba’nın hareketli bağlantıları sayesinde boyu ve duruşu dilediğinizce ayarlanabiliyor. İster ofisinizde, isterseniz de evindeki çalışma masası üzerinde eşsiz bir atmosfer yaratmak için ideal.

    Bir başka el yapımı aydınlatma markası olan Design of tasarımı el 4 kol küreli aplik ise hindistancevizi formunu esas alarak hazırlanmış bakır kürelerin doğa ile birleşmesine gönderme yapıyor.

    Işığı asırlardır şahlandıran lambaderler

    Bağımsız bir aydınlatma elemanı olarak lambader, 17. yüzyıl Fransa’sında aydınlatmada çığır açan bir devrim niteliğindeyken, günümüz yaşam alanlarının vazgeçilmez bir parçası. Pomstore geniş lambader yelpazesiyle mekanlarınızda bir aydınlanma çağı yaşatıyor.

    Ahşap içerisinde led kullanarak fark yaratılan LIGHTALIEN tasarımı lambader hem tasarımıyla hem de işlevselliği ile modern bir aydınlatma unsuru.

    Parlaq Interiors’un sunduğu kuş kafesi tasarımıyla dikkat çeken Wired Neo Siyah Cage lambaderin ise, başlılığı, gövdesi ve taşıyıcı ayakları mat siyah fırın boya ile yapılmış. Özenle tasarlanmış stilize kanatları ve torna geçiş parçalarıyla bu pirinç lambader yaşam alanlarınızda fark yaratacak.

    Birbirinden farklı tarzlarda döşenmiş yaşam alanlarınız için alternatifler sunan Pomstore aydınlatma ürünleri Pomstore.net online mağazada veya Pomstore Levent Showroom’unda satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.