DOLAR 32,4691
EURO 34,8408
ALTIN 2447,551
BIST 9878,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Porland beyazın saflığını ve doğallığını ev tekstiline taşıdı

    Porland beyazın saflığını ve doğallığını ev tekstiline taşıdı
    06.10.2020
    A+
    A-

    Porselen sektörünün öncü markası Porland, ev tekstili kategorisini genişleterek yatak odası tekstiline adım atıyor. Yeni kategoride beyazın zarafetini taşıyan, kaz tüyü, bambu, mikrojel ve yüzde 100 pamuk gibi farklı tercihlere uygun yorgan, yastık ve alezler, Porland’ın seçili mağazaları ve www. porland. com’da   müşterilerle buluşuyor.

     

    Porselenin yanı sıra eve dair ihtiyaç duyulan tüm kategorilerde 20 binden fazla ürün, 100’den fazla koleksiyon ve desen çeşitliliğini müşterilerinin beğenisine sunan Porland, ev tekstili alanını yeni kategorisiyle zenginleştiriyor. Sofra, salon, mutfak ve banyo tekstiline ek olarak beyaz yatak odası tekstil ürünlerini de geniş ürün yelpazesine katan Porland, kalite ve şıklığı beyazın asaleti ile buluşturuyor.

     

    Ürün yelpazesi genişliyor

    Eve dair her kategoride müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılama hedefiyle  hareket eden Porland; masaüstü, mutfak, ev dekor, banyo ve yatak odası kategorileri altında müşterilerine binlerce ürün alternatifi sunuyor. Son olarak ürünleri arasına yorgan, yastık ve alezleri ekleyerek yatak odası kategorisini genişleten Porland, beyaz tekstilde de kalitesini müşterileri ile buluşturacak. Kaz tüyü, bambu, mikrojel ve yüzde 100 pamuk içerikli yorgan, yastık ve alezler, yatak odalarında beyazın saflığını tercih edenlere Porland seçkinliğini sunacak.

     

    Sağlıklı, hijyenik ve konforlu uykular

    Dünyadaki en hafif, en doğal, en sağlıklı ve en yumuşak malzemesi olan kaz tüyü dolgulu çift kişilik yorgan ve yastıklar, düşük sıcaklıklarda bile vücut ısısının korunmasını sağlarken hafif ve ince yapısı ile konforlu ve rahat bir uyku ortamı sağlıyor.

     

    Özel ince nano elyaf dolgusu ile hacmini uzun yıllar koruyarak sağlıklı bir uyku sunan, yüzde 100 polyester mikrojel yorgan ve yastıklar, antibakteriyel ve antialerjik olmalarıyla hijyen ve konfor vaat ediyor. Yüzde 100 pamuk yorgan ve yastıklar ise serinlik hissi vererek fazla nemi tutuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.