DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Porland, birbirinden şık ve modern tasarımlarını Uluslararası Gastromasa Gastronomi Fuarın’da sergiledi

    Porland, birbirinden şık ve modern tasarımlarını Uluslararası Gastromasa Gastronomi Fuarın’da sergiledi
    07.11.2023
    A+
    A-

    Zengin ürün yelpazesi ve sıra dışı tasarımlarıyla Türkiye’nin öncü porselen üreticilerinden Porland, 4-5 Kasım tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Gastromasa Gastronomi Fuarı’na katıldı. Türkiye ile dünya gastronomisi arasında köprü görevini sürdüren ve dünya gastronomi etkinlikleri içerisinde ilk iki sırada yer alan fuarda Porland; Stoneware, Ethos, Alumilite koleksiyonlarına ait yemek takımlarını sergiledi.

    20 bini aşkın ürün çeşidiyle dört kıtada 30’dan fazla ülkeyi porselenle buluşturan Porland, bu yıl 8. kez düzenlenen Uluslararası Gastromasa Gastronomi Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve iş ortaklarını ağırladı. Gastromasa Pastry, Gastromasa Hospitality ve Gastromasa Bar konseptleri ile sektöre yön veren dünyaca ünlü gastronomi profesyonellerini aynı çatı altında bir araya getiren fuarda en yeni tasarımlarını ziyaretçiler ile buluşturan Porland, yoğun bir ilgi gördü.

    Dünya gastronomisine katkıda bulunma fırsatını yakaladık”

    Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Porland Yönetim Kurulu Üyesi İmge Pamukçu, “Uluslararası Gastromasa Gastronomi Fuarı, gastronomi dünyasının önde gelen profesyonellerini, iş ortaklarını ve sektörün en iyilerini bir araya getirerek gastronomi dünyasındaki son gelişmeleri ve trendleri takip etmek için mükemmel bir fırsat sunuyor. Özellikle Gastromasa Pastry, Gastromasa Hospitality ve Gastromasa Bar konseptleri bizi en çok heyecanlandıran kısım oldu. Porland olarak, bu kıymetli ve prestijli etkinlikte sektörümüzün öncüsü olarak yer aldığımız için mutluyuz. Zengin ürün yelpazemizi ve benzersiz tasarımlarımızı bu prestijli etkinlikte sergilemekten büyük bir memnuniyet duyduk. Stoneware, Ethos ve Alumilite koleksiyonlarımızı tanıtarak,Türk ve dünya gastronomisine her zaman olduğu gibi katkıda bulunma fırsatını yakaladık. Fuar boyunca standımız büyük ilgi gördü. Bizim için en değerli şey, sektör profesyonelleri ve iş ortaklarımızın ilgisi ve desteğiydi. Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere gelecekteki projelerimiz ve tasarımlarımızla fuarlarda yer alarak sektörde ilham kaynağı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.