DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Porland Kayseri’deki ikinci mağazasını Kumsmall’da açtı

    Porland Kayseri’deki ikinci mağazasını Kumsmall’da açtı
    01.11.2020
    A+
    A-

    Porselen sektörünün öncü markası Porland, Türkiye genelinde yeni mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’de 33’üncü, Kayseri’de 1012 m2’lik ikinci konsept mağazasını Kumsmall AVM’de açan Porland, bir evin ihtiyacına yönelik geniş ürün gamını Kayserili müşterileriyle buluşturuyor.

    Türkiye’nin önde gelen porselen markalarından Porland 33’üncü mağazasını Kayseri Kumsmall AVM’de açtı. 1012 metrekarelik alanda, kendi tasarımı olan konsepti yansıtan yeni mağaza, Kayseri’deki ikinci Porland mağazası olarak hizmet verecek. Eve dair ihtiyaç duyulan tüm kategorilerde 20 binden fazla ürün, 100’den fazla koleksiyon ve desen çeşitliliğini hem Türkiye hem de 30’dan fazla ülkede müşterilerinin beğenisine sunan Porland, seçkin ürünlerini yeni mağazasında Kayserililerle buluşturacak.

    Atölyede hem öğrenin hem tasarlayın

    İçerisinde 32 m2 atölye alanı olan yeni mağazada farklı etkinlikler de hayata geçirilecek.  Tasarlamanın yanında üretmeyi de ön planda tutan Porland Atölye’de uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşecek olan seramik, çini, bitki yetiştiriciliği ve cam gibi birbirinden farklı, keyifli ve öğretici atölye çalışmalarına katılanlar, hayal güçlerini kullanarak yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.