DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Porland seçkin koleksiyonlarını sanal fuarda sergileyecek

    Porland seçkin koleksiyonlarını sanal fuarda sergileyecek
    16.09.2020
    A+
    A-

    Porselen sektörünün öncü markası Porland, 15-30 Ekim 2020 tarihleri arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Çalışma Grubu Başkanlığı’nca düzenlenen KÜSİ Sanal Sanayi Fuarı’nda yerini alıyor. Tamamen sanal ortamda gerçekleştirilen ve B2B platformunda yurtiçi ve yurtdışından ziyaretçilere açık olan fuarda Porland, sanal mağazasıyla trendleri belirleyen, ilham verici koleksiyonlarını sergileyecek.

     

    Farklı sektörlerden yaklaşık 400 firmanın 5 binden fazla ürünüyle katıldığı, Türkiye’nin ilk Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği ile düzenlenen Avrupa’nın en büyük sanal sanayi fuarı KÜSİ, 15 Eylül- 30 Ekim tarihleri arasında tüm dünyadan ve Türkiye’den B2B buluşmalara kapılarını açıyor. Türkiye’nin önde gelen porselen markalarından Porland da fuara özel https://kusifairs.globalpiyasa. com/tr/porlandporselen sanal mağazası ile en yeni koleksiyonlarını ve en seçkin ürünlerini fuar katılımcıları ile buluşturacak.

     

    Porland’ın büyülü dünyası sanal dünyada

    Kendi alanlarında öncü olan firmaların katıldığı sanal fuarda iş dünyasından katılımcılara trend belirleyici koleksiyonlarını sergileyecek olan Porland, eve dair ihtiyaç duyulan Masaüstü, mutfak, tekstil ve ev dekor gibi  kategorilerde 20 binden fazla ürün, 100’den fazla koleksiyon ve desen çeşitliliğini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.