DOLAR 32,5722
EURO 34,9852
ALTIN 2459,317
BIST 9883,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Porland’dan ömür boyu desen garantisi

    Porland’dan ömür boyu desen garantisi
    19.08.2020
    A+
    A-

    Porselen sektörünün öncü markası Porland, sır altı ve sır içi teknik ile ürettiği ürünleri için 1996 yılından bu yana  Ömür Boyu Desen Çıkmama garantisi veriyor. Formülü kendine ait özgün üretim yöntemleriyle ürettiği, Porland Ömürlük Desen Garantisi’ne sahip ürünlerin renkleri ve desenleri solmuyor, aşınmıyor ve ilk günkü gibi kalarak ömürlük kullanım sağlıyor.

    Türkiye’nin lider porselen üreticisi Porland, 1996 yılında bir ilke imza atarak geliştirdiği “Ömür boyu desen çıkmama garantisi” ile geniş ürün yelpazesi sunuyor. Sır içi ve sır altı üretim tekniği ile ürettiği koleksiyon ürünlerini 24 yıldır kullanıcılarıyla buluşturan marka, porselenin zamansız ruhunu renk ve desenlerine de yansıtıyor.

    Sır’ın içine ve altına gömülen desenler ömür boyu canlı kalıyor

    Porselen, yüzde 100 pekişmiş yapısı ile su emmiyor, çatlamıyor, çizilmiyor ve bu sayede hiçbir sıvı, kir, mikrop veya benzeri zararlı maddeyi barındırmıyor. Porland’ın bin bir emek ile işlediği porselen ürünleri, ömür boyu desen çıkmama garantisi ile 1996 yılından bu yana sevenleriyle buluşuyor.

    Yüksek ısıda fırınlanan bu özel ürünler, Porland’ın özgün uygulama teknikleriyle porselene parlaklığını veren camsı yüzeyin yani sır’ın tamamen içine gömülüyor ve ömür boyu renk ve desenlerin aynı görünümde kalmasını sağlıyor.  Ömür boyu desen çıkmama garantisi altındaki ürünler bulaşık makinesi, fırın ve mikrodalga fırınlarda da gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.