DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pozitera ve Signify’dan iş birliği

    Pozitera  ve  Signify’dan  iş birliği

    Akıllı aydınlatma sistemlerinin öncü markası Signify, perakendede özel açılımlar sunan, sektöründe lider birçok ulusal ve uluslararası firmaya hizmet veren Pozitera ile iş birliği yaptı.

     Sektöründe dünyanın önde gelen markalarından biri olan Signify, Türkiye genelindeki perakende operasyon süreçlerini geliştirmek üzere Pozitera ile iş birliği gerçekleştirdi.

    Dünya genelinde yaklaşık 32 bin çalışanıyla 70’ten fazla ülkede, küresel olarak daha aydınlık yaşamlar sunmayı hedefleyen Signify, Pozitera ile gerçekleştireceği Türkiye genelindeki operasyonlarıyla aydınlatma ürünleri konusunda tüketicilere daha hızlı ulaşmayı hedefliyor.

    Signify Türkiye Pazarlama Müdürü Aylin Alpay iş birliğine dair yaptığı açıklamada: “Signify olarak, 2020 yılında da hem büyümeye hem de var olduğumuz tüm alanlarda liderlik etmeye devam etmeyi hedefliyoruz. Sektörünün lideri olan Pozitera ile de Türkiye’deki operasyonel süreçlerimizi, alanında uzman ekiplerle geliştirmeyi ve müşterilerimize daha kolay ulaşmayı planlıyoruz” dedi.

    Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Birol Şengel;Dünyamızı aydınlatan Signify’a Türkiye genelinde perakende geliştirme hizmeti vermekten gurur duyuyoruz” dedi.

    Pozitera, 2007’den bu yana, alanlarında lider ulusal ve uluslararası birçok markanın, Türkiye genelinde tüketiciye tanıtımı ve ürünlerinin özelliklerinin doğru bilgilendirilmesi üzerine hizmetler sunuyor. “Perakende Digital” sistemiyle günlük takiplerini sahadan canlı yayınla anında müşterilerine ulaştırıyor. 100’ü aşkın saha yöneticisi, 1000 eğitimli mağaza çalışanı ve merkez yönetiminin gücüyle Pozitera, ürünlerinin tüketici tarafından Türkiye genelinde çok doğru bilinmesini, algılanmasını ve tanınmasını sağlıyor.

    Signify Hakkında 

    Signify (Euronext: LIGHT), profesyoneller, tüketiciler ve Nesnelerin İnterneti için aydınlatmada dünya lideridir. Philips ürünlerimiz ile birlikte Interact bağlantılı aydınlatma sistemleri ve veri etkin hizmetler bir taraftan ticari değer yaratırken bir taraftan da evlerde, binalarda ve şehirsel alanlarda yaşam kalitesinin arttırılmasına yardımcı olur. 2019 yılında 6,2 milyar Euro değerinde satışlarımız ve dünya genelinde 70’ten fazla ülkede yaklaşık 32.000 çalışanımızla daha aydınlık yaşamlar ve daha iyi bir dünya için ışığın olağanüstü potansiyelini açığa çıkarıyoruz. Signify olarak, Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde iki yıl üst üste Endüstri Lideri seçildik. 

    Pozitera Hakkında

    Sektör lideri ulusal ve uluslararası birçok firmaya hizmet veren Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri A.Ş. 1000’i aşkın eğitimli kadrosu ve 100’den fazla saha yöneticisi ile İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde 81 ilde 3 Bölge Müdürlüğü ile faaliyet göstermektedir. Genç girişimci Birol Şengel tarafından 2007’de kurulan Pozitera,  perakende geliştirme, eğitim ve insan kaynakları, perakende izleme ve rapor üretimi alanlarında  çözümler üretmektedir. Pazarlama sektöründe perakende geliştirme konusuna yeni bir bakış açısı getiren Pozitera, özel eğitimli kadrosu ve patenti kendine ait özel yazılımı ile gerçekleştirdiği raporlama sistemiyle çok kısa sürede 15 bini aşkın markalı ürünü tüketiciyle buluşturmaktadır. Saha çalışmalarında, dinamik pazarlama ve tanıtımında çok ciddi katma değer sağlayarak, deneyimi ve uzmanlığı ile ürünlerin reyonda bekleme sürelerini azaltıp, satışlarını hızlandırmaktadır

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.