DOLAR 32,5328
EURO 34,962
ALTIN 2427,178
BIST 9700,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Praktiker’den tüm mağazalarında kampanya

    Praktiker’den tüm mağazalarında kampanya
    05.10.2018
    A+
    A-

    Ev geliştirme ve yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, Türkiye genelindeki tüm mağazalarında yepyeni bir kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde, mağazalardaki tüm ürünlerin etiket fiyatları üzerinden, kasada anında yüzde 18 net indirim yapılacak. 18 Ekim tarihine kadar sürecek kampanyadan faydalanmak için Praktiker mağazalarına uğramanız yeterli.

    Evinizin ihtiyaçları için kaçırılmayacak kampanya

    Ziyaretçilerine alışveriş yaparken keyif de alacakları bir mağaza ortamı sunan Praktiker mağazalarında, evini geliştirmek kadar güzelleştirmek de isteyen herkese ve her bütçeye uygun ürünleri bulmak mümkün.

    Praktiker, yapı malzemelerinin yanı sıra beyaz eşya, çocuk, teknoloji, spor, bahçe ve pet ürünlerinden oluşan çok geniş bir yelpaze sunuyor. Ayrıca tablolardan çerçevelere, duvar saatlerinden duvar süslemelerine, mum ve mumlukların da bulunduğu dekoratif objelerin de dikkat çektiği Praktiker mağazalarında 18 Ekim’e kadar sürecek kampanya ile evinizin ihtiyaçlarını çok daha uygun bir bütçeyle karşılayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.