DOLAR 32,6001
EURO 34,8041
ALTIN 2503,309
BIST 9477,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Prof. Dr. Utkan Demirci Türkiye’ye geliyor!

    21.03.2018
    A+
    A-

    Expomed Eurasia Fuarı’ndaki İnovasyon Alanı’nda konuşmacı olacak

    Prof. Dr. Utkan Demirci, Kanserde, “Kısırlıkta Yepyeni Teknolojiler Artık Kapımızda” konulu panele imza atmaya hazırlanıyor. Bilim insanı olarak hayata geçirdiği tüm ve hala devam eden çalışmalarını sektör profesyonelleriyle paylaşacak olan Prof. Dr. Demirci, gelecekte bizi nelerin beklediğinde bahsederek medikal alanda dünyanın hangi noktada olduğuna da değinecek.

     Bu yıl 25. kez kapılarını açmaya hazırlanan Avrasya Bölgesi’nin ve Türkiye’nin medikal alandaki en önemli buluşma platformu EXPOMED Fuarı, geçen yıl olduğu gibi bu yılda çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

    İstanbul Sağlık Endüstrisi Kümelenmesi İ-SEK ve Tıbbi Cihaz Üretici ve Tedarikçileri Derneği MASSİAD destekleri ile Expomed Eurasia Fuarı’nda kurulan İnovasyon Alanı’nda konuşmacı olacak Prof. Dr. Utkan Demirci, “Kısırlıkta Yepyeni Teknolojiler Artık Kapımızda” konulu panele imza atmaya hazırlanıyor. Bilim insanı olarak hayata geçirdiği tüm ve hala devam eden çalışmalarını sektör profesyonelleriyle paylaşacak olan Prof. Dr. Demirci, gelecekte bizi nelerin beklediğinde bahsederek medikal alanda dünyanın hangi noktada olduğuna da değinecek. Geliştirilmiş akıllı teknolojileri kullanarak insanların evde cep telefonlarıyla belli testleri kendilerinin yapmalarının artık mümkün olacağını düşünen Prof. Dr. Demirci, bu gelişmeler hızla ilerledikçe evde yatalak olan hastaların işleri kolaylaşacak. Prof. Dr. Utkan Demirci, hem araştırmacılara hem de girişimcilere bu teknolojik dönüşümde nasıl yer alınabileceğini konusunda önerilerini sunacak.

    Dünyanın 40 farklı bölgesinde 1000’i aşkın katılımcı…

    Bu yıl 22-25 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği, medikal trendlerin ve bilimsel etkinliklerin takip edildiği Avrasya’nın lider fuarı Expomed Eurasia; 4 gün boyunca sağlık sektöründeki en yeni teknolojilerin, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerin sergileneceği bir platform olarak göze çarpıyor. Ortopedi ve Sarf Malzemeleri, Elektro Medikal Ekipman ve Medikal ve Laboratuvar Teknolojileri ile Hastane Yapı ve Tıbbi Tesis Yönetimi ve yeni eklene OTC (Reçetesiz Ürünler) olmak üzere 4 temel ürün grubuna göre ayrılan salonlarda ziyaretçilerini bekleyen fuar; yerli ve yabancı sektör profesyonellerini bir araya getirme hedefiyle gerçekleştiriliyor. Dünyanın farklı noktalarından İstanbul’a gelecek olan alım heyetlerinin de buluşma noktası olmayı amaçlayan fuara, özellikle Orta Doğu, Balkanlar, Kuzey Afrika ve Türkî Cumhuriyetlerden İstanbul’a gelecek sektör temsilcilerini fuar katılımcılarıyla bir araya getiriyor. Öte yandan 40 ülkeden 1000’i aşkın üzerinde katılımcı firmayı aynı çatı altında buluşturarak global gücünü de ortaya koyan fuar, Türkiye’nin sağlık yatırımlarını desteklemesiyle büyük beğeni topluyor.

    Her yıl güçlenerek yoluna tüm gücüyle devam eden EXPOMED, 22- 25 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 25. kez sektör temsilcilerine kapılarını açmak için gün sayıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.