DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Propolis, Arı Sütü ve Polen tek bir tablette buluştu

    Propolis, Arı Sütü ve Polen tek bir tablette buluştu
    16.11.2019
    A+
    A-

    Beslenmenize doğal yollarla katkıda bulunan BEE’O UP, Anadolu kovanlarında yerli ürettiği, propolis, arı sütü ve poleni tek bir tablette buluşturdu.

    Türkiye’nin ilk ve tek inovasyon ödüllü yerli propolis üreticisi BEE’O, özel formül ile propolisi tablet formunda tüketicilerine sunuyor. Propolis, arı sütü ve poleni bir arada ve pratik bir şekilde tüketmek isteyenlere özel olarak geliştirilen BEE’O UP Propolis Arı Sütü Polen Tablet, ilave yağ, şeker, koruyucu ve katkı maddesi içermediği gibi keçiboynuzu ile tatlandırılarak doğallığına lezzet de katıyor.

    Propolis nedir?

    Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı reçinemsi bir arı ürünüdür. Nardan 80 kat fazla fenolik flavonoid bileşenler içerir. Propolis, arıların yaşam alanı olan kovanın ön temizleyicisi olarak tanımlanabilir. Arı petek gözlerini önce propolis ile kaplar, sonra ana arı petek gözüne yumurtasını bırakır. Bu sayede yumurtanın sağlıklı bir şekilde gelişmesi sağlanır. Ayrıca arılar, propolisle sıvanan petek gözlerine balını, polenini, arı sütünü koyar. Böylece arının ürünleri de kovanda bozulmadan saklanır.

    Arı sütü nedir?

    Arı sütü; arıların kendi vücutlarından salgıladıkları, kovanda yavru arıları ve kraliçe arıyı beslemek için kullandıkları değerli bir arı ürünüdür. Arılar, içgüdüsel olarak kovanda bir arıyı yoğun miktarda arı sütü ile beslerler ve o arı diğer arılardan iki kat daha fazla gelişerek kraliçe arıya dönüşür. İşçi arılar 45 gün kadar yaşarken, kraliçe arı hayatı boyunca arı sütü ile beslenerek 5-7 yıla kadar yaşayabilir. Ayrıca, her gün kovana 2 bin yumurta bırakarak koloninin devamlılığını sağlar. Arı sütü doğal içeriğinde, başka herhangi bir gıda maddesinde bulunmayan royalaktin ve 10-HDA bileşenlerini içerir ki bu da arı sütünü çok özel kılar.

    Polen nedir?

    Polen, bitkilerin üreme hücreleridir. Arılar tarafından polen, yavru beslenmesinde ve arı sütü salgılayan genç işçi arıların beslenmesinde yüksek miktarda kullanılır. Polen, bileşimindeki lifler, vitaminler, mineraller, aminoasitler ve fenolik bileşiklerle değerli bir besin maddesidir. İçeriğinde; B1, B2, B3, B5, B6, E, C vitaminleri, folik asit, biotin, ayrıca potasyum, kalsiyum, magnezyum, çinko, demir, bakır, manganez ve fosfor gibi mineraller yer alır. Polen tüm bu bileşenleri bir arada barındırdığı için literatürde “Tek Tam Gıda” olarak geçer. Günlük vitamin ve mineral ihtiyacımızın karşılanmasına yardımcı olmak için tamamen doğal ve güçlü bir kaynaktır.

    BEE’O UP Propolis kovandan elde edilen bu üç değerli arı ürününü pratik kullanım sağlayan tablet formunda bir araya getiriyor. Evde, ofiste, seyahatte, okulda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün propolis ile günlük fenolik ve flavonoid ihtiyacınızın karşılanmasına yardımcı olurken, arı sütü ve polen ile beslenmenize değer katıyor, vitamin ve mineral desteği sağlıyor.

    BEE’O UP Propolis Arı Sütü Polen tablet sadece eczanelerde satılıyor. Yetişkinlerin ve çocukların sabah akşam birer tablet tüketmesi tavsiye ediliyor. Aynı ürünün keçiboynuzunun yanı sıra kakao ile tatlandırılmış tamamen çocuklara özel emme formu da eczanelerde tüketicilerle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.