DOLAR 32,3263
EURO 35,1323
ALTIN 2294,216
BIST 9050,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Propolis, ham bal ve mentolden oluşan üçlü doğal formül: BEE’O UP Propolisli Sprey

    Propolis, ham bal ve mentolden oluşan üçlü doğal formül: BEE’O UP Propolisli Sprey
    15.11.2019
    A+
    A-

    Propolis arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı reçinemsi doğal bir arı ürünüdür. Propolis kovandan çıktığı ham hali ile tüketilemez. İnsan tüketimine uygun hale getirilmesi için ekstrakte edilmesi yani özütlenmesi gerekir. Özütleme işleminde propolisin içerisindeki fenolik ve flavonoid bileşenler ekstrakte edilir. BEE’O UP Propolis İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te geliştirdiği, TÜBİTAK inovasyon ödüllü ve patentli özütleme yöntemi ile propolisin içerisindeki değerli fenolik ve flavonoid bileşenleri maksimum düzeyde korur.

    BEE’O UP Propolisli Sprey Türkiye’nin ilk ve tek sözleşmeli arıcılık modeli ile üretilmiş inovasyon ödüllü yerli propolisini içerir. Anadolu coğrafyasının değerli endemik bitkilerinden elde edilen ve yüksek biyolojik aktiviteye sahip Anadolu propolisi içeren bu ürün, ham bal ve mentolün de etkisi ile ferahlatıcı, boğaz kuruluğunu giderici ve ağız içi kokusunu engelleyici etkiye sahiptir. Katkı, koruyucu içermeyen bu doğal formülü hem çocuklar hem de yetişkinler rahatlıkla kullanabilir. Mevsim geçişlerinde doğal ürünlere ihtiyaç artmakta ve doğal gıdalarla sağlıklı beslenme iklim değişimlerine vücudun adapte olmasını kolaylaştırmaktadır. Ham bal ve propolis ile formülü edilmiş bu doğal ürün, beslenmeye sağladığı katkılar ile mevsim geçişlerinde de herkesin en önemli desteği olmaya devam edecek.

    Hem yetişkinlerin hem de çocukların kışın da çantalarından eksik etmek istemeyeceği BEE’O UP Propolisli Sprey sadece eczanelerden satışa sunulmaktadır. Çocukların günde üç kez bir defa, yetişkinlerin günde üç kez ikişer defa boğaza püskürterek kullanması önerilir.

    Türkiye’de BEE’O uzmanlarının kontrolünde, sözleşmeli arıcılık yöntemi ile 2 bin 500 arıcı tarafından 350 bin kovanda kontrollü koşullarda üretilen propolisin ve ham balın, bu çok özel doğal formül de buluşması ile ilgili detaylı bilgi almak için www.beeoup.com’u ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.