DOLAR 32,4774
EURO 34,9379
ALTIN 2437,261
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Prysmian Group, InnoTrans 2018 Fuarı’nda yer aldı

    Prysmian Group, InnoTrans 2018 Fuarı’nda yer aldı
    25.09.2018
    A+
    A-

    Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen InnoTrans Fuarı 119 ülkeden 3 bin katılımcı ile  18-21 Eylül 2018 tarihleri arasında Berlin’de gerçekleşti. Dünyanın lider kablo firması Prysmian Group, InnoTrans 2018 Fuarı’nda, demiryolu kabloları ve Rolling Stock olarak adlandırılan vagon kablolarını ziyaretçilere tanıttı. 

    Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group, ulaşım teknolojileri için düzenlenen en büyük uluslararası fuar olan InnoTrans 2018’de ürünlerini ve teknolojilerini tanıttı. 119 farklı ülkeden ziyaretçisi bulunan fuarda Prysmian Group, demiryollarında kullanılan MV, LV, sinyal, balise, enerji ve fiber optik kabloları ile Rolling Stock kablolarını anlattı. Demiryolu sektörünün öncü firmalarının yer aldığı fuarda, Prysmian Group katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

    Demiryolu teknolojisi, altyapısı, toplu taşıma ve tünel yapımı ile ilgili sektördeki son gelişmelerin aktarıldığı InnoTrans 2018’e yaklaşık 3 bin firma katılım sağladı. Dünyanın en büyük operatörleri ve demiryolu sektörünün öncü firmaları da son teknoloji ürün ve projelerini sergilediler.

    Türkiye’deki başarının uluslararası yankısı

    Innotrans 2018’de uluslararası iş ortaklarını standında ağırlayan Prysmian Group son kablo teknolojileri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Sektördeki öncü çalışmaları ve yatırımlarıyla başarılarını her zaman daha ileriye taşıyan Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Kablo da Innotrans 2018’de üst düzey yetkililerle görüşmeler gerçekleştirdi. Türk kablo sektörünü ileri seviyelere taşımak adına çalışmalarını sürdüren Prysmian Kablo’nun CEO’su Erkan Aydoğdu, Fuarlar sektör temsilcileri ile bir araya gelmek için önemli bir fırsat. Dünyada demiryolları çalışmaları alanında düzenlenen en önemli fuar olan InnoTrans 2018’de çalışmalarımızı dünya devlerine ayrıntılı bir şekilde anlattık. Prysmian Kablo olarak Prysmian Group’un başarılarında önemli bir role sahibiz. Deneyimlerimizi Prysmian Group içinde pekiştirerek dünyaya duyurduk. “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonumuz kapsamında da Türkiye’de önemli projelerde yer almanın gururunu yaşıyoruz” dedi. Prysmian Kablo Endüstriyel Satışlar Direktörü Mert Erden ise, InnoTrans 2018 Fuarı’na katılımlarıyla ilgili olarak düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Dünyanın en büyük operatörleri ve sektörün öncü markaları ile bir arada bulunarak bilgi alışverişinde bulunduk. Avusturalya’ya kadar uzanan 119 farklı ülke ziyaretçisini ağırlayan InnoTrans 2018 deneyimlerimizi aktarmak için oldukça uygun bir ortam sağladı. Bizler de Prysmian Kablo olarak hem global hem de Türk müşterilerimizle bir araya geldik ve son kablo teknolojileriyle ilgili bilgilerimizi aktardık. Aynı zamanda fuarda katılımcı olarak gelen müşterilerimizle de görüşmeler yaptık” dedi.

    Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen InnoTrans 2018, 41 salonda yaklaşık 3 bin katılımcı firmayı bir araya getirdi. InnoTrans 2018 dünya çapında ‘demiryolu’ alanında gerçekleştirilen en büyük fuar olma niteliğini taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.