DOLAR 32,5232
EURO 34,9966
ALTIN 2431,558
BIST 9804,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    PUBG Mobile yeni güncelleme

    PUBG Mobile yeni güncelleme
    07.09.2020
    A+
    A-

    PUBG Mobile’ın en büyük güncellemesi olan 1.0 bugün itibariyle  (8 Eylül 2020 Salı) yayınlandı. Android ve iOS uygulama mağazalarından indirilebilen güncellemede birçok yenilik yer alıyor. Erangel 2.0 haritası ve anti hile yazılımları en öne çıkan özellikler arasında.

    Oyunun en ilk haritası baştan aşağı yenilenerek Erangel 2.0 ismiyle oyuncuların karşısına çıktı. Ayrıca güncellemeyle grafik ve performans iyileştirmelerinin yanında yenilenmiş anti hile yazılımı da oyun severlere sunuldu.

    Yayınlanan duyuruda bugün itibariyle yayınlanan PUBG Mobile 1.0 güncellemesi Android cihazlar için 1.8 GB, iPhone ve iPad’ler için ise 2.17 GB büyüklüğünde olacak. Güncelleme nedeniyle sunucular kapatılmayacak ve 8-13 Eylül aralığında PUBG Mobile 1.0 güncellemesini yükleyenler çeşitli ödüller kazanabilecek.

    PUBG MOBILE 1.0 GÜNCELLEME YENİLİKLERİ

    Erangel 2.0

    Yepyeni görseller

    Bina düzeltmeleri

    Büyük kaynak noktası düzeltmeleri

    Yeni harita unsurları

    Bina yapısı düzeltmeleri

    Livik İyileştirmeleri

    Yeni silah: M1014

    Görsel efekt iyileştirmeleri

    Sahne dengelemesi

    Hata düzeltmeleri

    A.C.E. ve Ötesi Temalı Oyun

    Evo Alanı Yenilikleri

    Cadılar Bayramı Hastalık Modu (23 Ekim’den itibaren)

    Güvenlik ve Performans İyileştirmeleri

    Grafik İyileştirmeleri

    Eylem iyileştirmeleri

    Görsel efekt iyileştirmeleri

    Karakter öğesi iyileştirmeleri

     

    ————

    PUBG Mobile 1.0 güncellemesinin 8 Eylül’de yayınlanması planlandığını açıkladı. Güncelleme ile kare hızında yüzde yani FPS’te 30’a varan artış ve gecikmede ise yüzde 76’lık bir düşüş yaşanacak. Tabii bu artış ve gecikmeler hem telefona hem de internet bağlantısına bağlı olarak farklılık gösterecek.

    Oyun aynı zamanda ana lobi ekranındaki iyileştirmeler ve paraşütle atlama, depar atma ve diğer oyun içi hareketlerin yeniden tasarımları dahil olmak üzere bir dizi görsel ve tasarım yenilemesine de kavuşacak.
    Tencent; “Parçacıklar, duman, hava patlamaları, namlu flaşları ve dürbün etkileşiminin eklenmesi her çekimi daha gerçekçi hale getiriyor. Aydınlatma sistemlerine ve doku kalitesine yapılan yükseltmeler bitki örtüsüne, gökyüzüne ve suya hayat veriyor. Daha gerçekçi bir his ve yüksek kaliteli bir deneyim sağlamak için modeller ve doku kalitesi de geliştirildi.” ifadelerini kullandı.

     

    Kasım ayından itibaren PUBG Mobile’ın espor turnuvası, Amerika, Avrupa, Güney Asya, Güneydoğu Asya, Orta Doğu ve Orta Doğu’dan profesyonel oyuncuları bir araya getirecek. Eylül ayında PUBG Mobil Küresel Şampiyonası adlı birleşik bir Dünya Ligi ve Dünya Şampiyonası etkinliğine ev sahipliği yapmaya başlayacak.

    Çin, 2 milyon dolarlık ödül havuzu için rekabet edecek. Tencent konuyla ilgili, “Küresel salgın nedeniyle, PMGC Season Zero için yerinde bir izleyici mümkün olmayabilir. Ancak bunu yapmak güvenli ise, lig Kasım ayı sonunda başlayacak ve birden fazla stüdyoda gerçekleşecek.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.