DOLAR 32,3458
EURO 34,9238
ALTIN 2404,106
BIST 10222,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pubg Mobile’dan 2 milyon dolar ödüllü turnuva

    Pubg Mobile’dan 2 milyon dolar ödüllü turnuva
    19.11.2020
    A+
    A-

    PUBG Mobile 24 Kasım’da 2 milyon dolar ödüllü bir etkinlik gerçekleşecek. Dünyanın en iyi 24 takım kazanmak için bu turnuvada yer alacak.

    PUBG Mobile, ESL Gaming tarafından düzenlenecek olan PUBG MOBILE Global Şampiyonası (PMGC) hakkında açıklama yaptı. 24 profesyonel takımın katılımıyla birlikte 24 Kasım’da düzenlenecek olan turnuvada Pubg oyun hayranları üst seviyede bir PUBG MOBILE turnuvası izleyecek. Bu önemli etkinliğin ödülü ise 2 milyon dolar.

    TURNUVA NASIL DÜZENLENECEK
    PMGC, 24 Kasım’dan 20 Aralık’a kadar devam edecek olan PMGC Ligi’ne bölünecek. Ardından ise 2021’in başlarında düzenlenecek olan PMGC Finalleri’yle son bulacak. PMGC Ligi her hafta beş gün boyunca yayınlanacak. Bu beş günün ikisinde, 24 takımın karşı karşıya gelecek, kalan üç günde düzenlenecek Süper Haftasonu’nda ise ilk 16 takım, Şampiyona Puanları kazanmak için çarpışacak. Dört Süper Haftasonu’nun ardından, en çok Şampiyona Puanı’na sahip olan 16 takım, finallere katılma hakkı kazanacak. Bu format, PUBG MOBILE Dünya Ligi (PMWL) Sezon 0’a benzer bir şekilde düzenleniyor.

    TURNUVAYA KATILAN TAKIMLAR

    PUBG MOBILE Dünya Ligi (PMWL) Doğu Şampiyonu: Bigetron RA
    PUBG MOBILE Dünya Ligi (PMWL) Batı Şampiyonu: Futbolist
    PUBG MOBILE Pro Ligi (PMPL) Güneydoğu Asya’dan 5 takım: Aerowolf LIMAX, Secret Jin, RRQ Athena, POWER 888 KPS, Team Secret
    PUBG MOBILE Pro Ligi (PMPL) Amerika’dan 4 takım: Loops Esports, The Unnamed, Execute Esports, A7 eSports;
    EMEA Ligi’nden 4 takım: Natus Vincere, Klas Game Esports, GODSENT, Konina Power;
    PUBG MOBILE Pro Ligi (PMPL) Güney Asya’dan 3 takım: Abrupt Slayers, DRS Gaming, A1 eSports
    PUBG MOBILE Street Challenge (PMSC) Kore’den 1 takım: ArCRESTART
    PUBG MOBILE Japon Ligi’nden (PMJL) 1 takım: BLUE BEES
    Wildcard Finalleri’nden 1 takım: Yakında açıklanacak
    Peace Elit Ligi (PEL) Çin’den 2 takım: Four Angry Men, Nova Esports
    Finallere ev sahipliği yapacak ülkeden 1 takım: HENÜZ AÇIKLANMADI

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.