DOLAR 32,3729
EURO 34,7075
ALTIN 2391,037
BIST 10164,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    PUBG Mobile, Siber Hafta etkinliklerinde 2500 dolar ödül veriyor

    PUBG Mobile, Siber Hafta etkinliklerinde 2500 dolar ödül veriyor
    19.11.2020
    A+
    A-

    PUBG Mobile, Yeni Royale Pass güncellemesinin yanında oyuncuların ve topluluk üyelerinin desteğine teşekkür amaçlı olarak Siber Hafta etkinlikleri düzenliyor. Buna göre 6 Aralık tarihine kadar oyuna giren tüm oyuncular 2500 dolar ödül, hafta boyu harcanan UC’lerin iadesi, bir adet OnePlus 8T akıllı telefon gibi hediyelerin bulunduğu bir çekilişe katılma fırsatı sunuyor. Dört oyuncunun kazanacağı bu etkinlik dışında 23 Kasım – 6 Aralık tarihleri arasında özel günlük görevleri tamamlayan oyunculara da Siber Hafta İndirim Kuponları dağıtılacak. Bu kuponlar ise sürpriz Emoji Hediye Paketleri gibi ödülleri açmak için kullanılabilecek. Ayrıca bu süre zarfında en iyi 100 oyuncu, özel Siber Hafta 2020 unvanına da sahip olacak.
    Bu yeni güncelleme, PUBG Mobile’ın 1.1 sürümünde oyunculara sunuluyor. Yeni sürüm, Android cihaz kullanan oyuncular için de yeni bir az yer kaplayan yükleme özelliğini getiriyor. Artık PUBG Mobile aynı oyun deneyimini, %70 daha az dosya boyutuyla sunuyor. Oyunu oynamak için sadece 610 MB boyutunda bir dosya indirmek yeterliyken, diğer oyun içerikleri ise sonradan yüklenebiliyor. Bu yeni az yer kaplayan yükleme özelliği, oyuncuların kendi oyunlarını özelleştirmelerini, tercihlerine göre bölümleri ekleyip çıkarmalarını da mümkün kılıyor. Kaynak yönetim teknolojisini baz alan sistem, temizlik önerileri ve en uygun indirilebilir güncellemeleri de sağlıyor. Bunların yanında bir maçta %10 daha az gecikmeyle birlikte tüm performans da iyileştirilerek daha akıcı bir oynanışı oyunculara sunmuş durumda.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.