DOLAR 32,369
EURO 34,7971
ALTIN 2394,862
BIST 10261,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    PUMA IGNITE İstanbul yarışı başlıyor

    22.08.2017
    A+
    A-

    Şehri ateşlemek isteyen koşucular 1 Ekim 2017’de Caddebostan sahilinde buluşuyor!

    Dünyanın en hızlı spor markası PUMA, bu yıl da geleneği bozmuyor ve IGNITE İstanbul yarışına kaldığı yerden devam ediyor. Birincisi 2015’te gerçekleşen PUMA IGNITE İstanbul yarışının dördüncüsü bu yıl 1 Ekim’de yine Caddebostan sahilde kurulacak etkinlik alanında start alıyor. IGNITE İstanbul, yenilenen 10K parkur düzeniyle tüm koşuculara unutulmaz bir yarış deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

    PUMA, kadın ve erkek yaş kategorilerinde ilk 3’e giren sporculara ödül olarak ayakkabı ve tişörtten oluşan kit hediye ediyor. Ayrıca IGNITE İstanbul öncesinde kayıt olan katılımcılara, yarışa özel olarak tasarlanan Ignite İstanbul koşu tişörtü, yarış çantası, elektronik zaman takip çipi, Tyvek sporcu göğüs numarasından oluşan yarış kitini, yarıştan önce duyurulacak bir tarihte, belirli PUMA mağazalarından veya yarış gününde etkinlik alanında teslim ediyor.

    IGNITE İstanbul yarışı öncesinde koşuya hazırlık yapmak isteyen koşucular Ankara Koşuyor ve Rundamental’ın antrenman programlarını sosyal medya üzerinden takip edilebiliyor.

    PUMA IGNITE İstanbul yarışı için başvurunu “https://pumaigniteistanbul.com/”adresinden gerçekleştirebilirsin.

    1 Ekim 2017’de Caddebostan’da gerçekleşecek büyük 10K yarışı için kontenjan dolmadan yerini al!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.