DOLAR 32,5128
EURO 34,7761
ALTIN 2500,887
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Purple Media Solutions’a 2 yeni müşteri!

    Purple Media Solutions’a 2 yeni müşteri!
    15.01.2019
    A+
    A-

    2013 yılından itibaren medya ve reklam sektöründe firma ve markalara entegre iletişim çözümleri sunarak alanında fark yaratan Purple Media Solutions, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. 2019’a hızlı giriş yapan Purple , TOÇEV ve Ruks Event’in iletişim çalışmalarını yönetecek.

    TOÇEV

    1994 yılında 5 çocuğun eğitim hayatını değiştirmek için yola çıkış hikayesi ile kurulan TOÇEV, hayata geçirdiği projelerle 24 yıl sonunda, 7 milyonu aşkın çocuk ile çalışmalarına devam etmektedir.

    Ruks Event

    Gençlerin yüzde 90’ı geleneksel düğünlerden uzaklaşıyor, akrabaları için değil kendileri için unutulmaz bir gün yaşamanın peşinde koşuyor. Bazen bir kıyı kasabasında, bazen dünyanın öbür ucunda düğün yapmak isteyenlerin sayısı hızla artıyor. Ruks Event, Evlenmek isteyenlere tam teşekküllü düğün planlama ve organizasyon hizmeti sunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.