DOLAR 32,3119
EURO 35,0985
ALTIN 2278,96
BIST 8965,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    QUA Granite, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi’ne imza attı

    QUA Granite, BM Küresel İlkeler Sözleşmesi’ne imza attı
    23.11.2021
    A+
    A-

    Türkiye’nin teknik granit üretimi yapan en büyük tesislerinden QUA Granite, dünyanın en kapsamlı sürdürülebilirlik platformu olan ve aynı zamanda 160’tan fazla ülkede 9.500’ün üzerinde şirket üyesi bulunan Birleşmiş Milletler (BM) Küresel İlkeler Sözleşmesi’ne (UN Global Compact) imza attı.

    QUA Granite, iş dünyasının en kapsamlı sürdürülebilirlik platformu Birleşmiş Milletler (BM) Küresel İlkeler Sözleşmesi’ne (UN Global Compact) atmış olduğu bu imzayla insan hakları, çalışma standartları, çevre duyarlılığı ve yolsuzlukla mücadele alanlarında Küresel İlkeler Sözleşmesi’nde yer alan on ilkeye uyacağını taahhüt etti.

    İçerisinde bulundukları topluma ve dünyaya karşı sorumluluklarının bilincinde bir şirket olduklarını söyleyen QUA Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, “Küresel ekonominin dengeli ve sürdürülebilir bir şekilde büyümesini sağlamak bütün şirketlerin asli görevi. Bu büyümeyi sağlamak adına çevresel ve sosyal konularda belli ilkelere uymak da kaçınılmaz. İnsan haklarına saygılı olmak, ayrımcılık yapmamak, çevresel sorunlara duyarlı olmak bunların başlıcaları… Biz QUA Granite olarak, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzalayarak insan hakları, çalışma standartları, çevre ve yolsuzlukla mücadele alanlarında on ilkeye uyacağımızın sözünü verdik. Bu imzanın da şirketimize ve tüm paydaşlarımıza önemli bir katkısı olacağına inanıyoruz. Bunun için son derece mutluyuz” dedi.

    Yıllık 11 milyon metrekare üretim kapasitesi ile Türkiye’nin sadece teknik granit üretimi yapan en büyük’ tesisine sahip QUA Granite, sektörün ve içinde hizmet verdiği toplumun geleceği için ‘sürdürülebilir’, ‘yenilikçi’ ve ‘insan odaklı’ yaklaşımıyla çalışmalarına devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.