DOLAR 32,5289
EURO 34,8751
ALTIN 2435,188
BIST 9750,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Qualitasspa İzmir’de Brazilian Jiu Jitsu dersleri başlıyor

    Qualitasspa İzmir’de Brazilian Jiu Jitsu dersleri başlıyor
    23.10.2020
    A+
    A-

    Wyndham Grand İzmir Özdilek bünyesinde hizmet sunan Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center’da dünyanın en etkili ve gerçeğe dayalı savunma sporu olan Brazilian Jiu Jitsu dersleri başlıyor.

    Yasin Özkan ve Hasan Yıldız eğitmenliğinde verilecek dersleri, katılımcılar dilediklerinde özel ders olarak alabiliyor ya da tercihe bağlı olarak grup derslere de katılım sağlabiliyorlar.

    Peki Brazilian Jiu-Jitsu nedir?

    Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) dünyanın en etkili ve gerçeğe dayalı dövüş sistemidir. Kelime anlamı “Nazik Sanat”dır. Stilin ana prensibi temel fizik kurallarından faydalanarak daha iri, daha güçlü ve daha saldırgan bir rakibi daha az güç ve daha küçük bir cüsse ile kontrol altına alabilmektir.

    Fizik kanunlarını lehine kullanmakta rakipsizdir. Bir süre BJJ çalışmış narin bir genç kızın hiç BJJ deneyimi olmayan iri yarı ve saldırgan bir adamı kontrol altına alıp etkisiz hale getirebilmesi bu yüzden hiç şaşırılacak bir şey değildir.

    Hem egzersiz yapın hem de stresten uzaklaşın

    Profesyonel uzmanları, spor eğitmenleri ve kadrosu ile yılın 365 günü konuklarının hizmet ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanmasının amaçlandığı Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center’da, Brazilian Jiu Jitsu derslerine katılım sağlayan bireyler, hem savunma sanatının en iyi tekniklerini öğrenirken hem de fiziksel becerilerini de arttırabilecekler.

    Sağlıklı bir yaşam için gerekli olan egzersiz hareketlerini de yapmaya da imkan sağlayan Brazilian Jiu Jitsu, stresten uzaklaşmak isteyenler için benzersiz bir rahatlamayı da mümkün kılıyor.

    2 bin 200 metrekare alana sahip Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center,  güzellik, bakım ve spor alanlarında güncel eğilimleri takip ederken modern teknik ve cihazlarla otelde konaklayan misafirlerine ve SPA üyelerine seçkin bir  SPA merkezinden beklenen tüm hizmetleri en üst seviyede sağlamaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.