DOLAR 32,5181
EURO 34,7983
ALTIN 2423,433
BIST 9756
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Quality of Magazine’in yeni yıl daveti yıldızlar geçidine sahne oldu

    Quality of Magazine’in yeni yıl daveti yıldızlar geçidine sahne oldu
    07.12.2022
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen cemiyet ve magazin dergisi Quality of Magazine, Cahide Palazzo’da gerçekleştirdiği yeni yıl davetiyle yine ses getirdi. Babylon Town Hotel ve Merit Royal Diamond ana sponsorluğunda gerçekleşen gece, ünlü akınına uğradı.

    Melike Öcalan ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı gece, usta gazeteci ve Quality of Magazine Genel Yayın Yönetmeni Salih Keçeci’nin açılış konuşması ile  başladı.

    Ziya Yılmaz

    Cemiyet, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı gecede Türkan Şerbetçi, Ali Ağaoğlu, Orhan Gencebay, Ahmet Selçuk İlkan, Cengiz Kurtoğlu, Aslı Hünel, Ayhan Aşan, Gonca Vuslateri, Buket-Yusuf Köksal, Ender Saraç, Yalçın Şahin, Sabri Yiğit, Arzu Kunt, Asena, Petek Dinçöz, Gizem Özdilli, Nihan Akın, Ayşegül Yıldız, Özlem Yıldız,  Ivana Sert, Faik Öztürk, Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Mahmut Tuncer, Prof. Dr. Meral Kozakçıoğlu Özekici, Prof. Dr. Ümit Özekici ve Hilal Suerdem gibi isimler hazır bulundu. 500 seçkin davetlinin katıldığı gece Cahide şovlarıyla başladı. Cahide Palazzo’nun dillere destan şov ekibinin konukları coşturduğu gecede daha sonra usta isim Serkan Kaya sahne aldı. Konuk sanatçıların da Serkan Kaya’ya eşlik ettiği gece, tam anlamıyla bir yıldızlar geçidine sahne oldu.

    Yeni yıl daveti için Pelit tarafından hazırlanan pasta, geri sayımla birlikte kesilirken, pastanın kesimi sırasında ünlü isimler de Quality of Magazine Genel Yayın Yönetmeni Salih Keçeci’yi yalnız bırakmadı. Geceye katılan isimler, yeni yıl pastasının kesilirken 2023 yılından sağlık, huzur, mutluluk, birlik ve beraberlik dilediler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.