DOLAR 32,3251
EURO 35,0329
ALTIN 2282,686
BIST 8974,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Quantum Siyah Sarımsaklı Şampuan ile daha güçlü, kalın ve parlak saçlar

    Quantum Siyah Sarımsaklı Şampuan ile daha güçlü, kalın ve parlak saçlar
    31.10.2017
    A+
    A-

    İlk yıkamadan itibaren etkisini gösteren Bioxcin Quantum Siyah Sarımsak Özlü Şampuan’ın formül tasarımındaki holistik/bütüncül anlayış üç temele dayanıyor: “Saç ve saçlı derinin korunması, saç tellerinin kalınlaşması ve saç ve saçlı deri hasarlarının önlenmesi ile saç dökülmesine karşı etkinlik.”

    Biota Laboratuvarları’nın saç uzmanlığı alanındaki lider markası Bioxcin, Quantum serisiyle farklı saç sorunlarına inovatif ürünler geliştirmeyi sürdürüyor. Erkeklere özel geliştirdiği saç dökülme karşıtı ürünleriyle başarılı sonuçlar elde eden Bioxcin, Quantum serisi ile de kadınların saç dökülmesi sorununa çözüm sunuyor.

    Kadınlar doğum sonrası ve menopoz dönemindeki hormonal değişimler ve stres, yetersiz beslenme gibi nedenlerle normalden daha fazla saç kaybı yaşayabiliyorlar. Erkeklerden farklı olarak kadın tipi saç dökülmesi; saçların incelmesi, dökülmesi ve seyrelmesi (thinning hair) şeklinde ortaya çıkıyor. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda yüzde 100 siyah sarımsak ekstresi ile geliştirilen Bioxcin Quantum Siyah Sarımsaklı Şampuan, zengin içeriği ile saç dökülmesi ve saç incelmesine karşı destek sağlıyor.

    İlk yıkamadan itibaren etki gösteren siyah sarımsak özlü şampuan ile sunulan holistik/ bütünsel anlayış, üç temele dayanıyor: Saç ve saçlı derinin korunması, saç tellerinin kalınlaşması, saç hasarlarının önlenmesi ve saç dökülmesine karşı etkinlik.

    Siyah sarımsak özünden gelen güç

    Bioxcin Quantum Siyah Sarımsaklı Şampuan, güçlü içeriğiyle saç dökülmesine karşı daha yoğun bir etki sağlıyor. Ürün içeriğindeki bu güç, yüzde 100 siyah sarımsak ekstresinde saklı bulunuyor. Beyaz sarımsakta bulunan alliin maddesi, sarımsağın özel koşullarda fermente edilmesiyle siyah sarımsakta, S-allycysteine (SAC) maddesine dönüşüyor. SAC, insan vücudunda doğal olarak üretilen bir antioksidan olan Superoxide Dismutase seviyelerini artırıyor. Ürün, yüksek antioksidan etkisi ve baskılanmış kokusu ile beyaz sarımsak içerikli çözümlere göre saç dökülmesine karşı hem daha güçlü, hem de daha konforlu bir kullanım sunuyor. Zengin kükürt, vitamin ve mineral içeriğiyle hem saçlı deriyi, hem de saç tellerini koruma altına alan şampuan, saçların sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanmasına destek oluyor.

    Yüksek antioksidan özelliği saçı koruyor

    Saç dökülmesi, tüm saç ve saçlı deri sorunlarına bütünsel yaklaşım getiren Bioxcin Quantum Siyah Sarımsaklı Şampuan, düzenli kullanımda yüksek antioksidan özelliğiyle saçı besleyerek güçlendiriyor, dökülmeyen, onarılmış, canlı ve ışıltılı saçlar vaat ediyor. Sebumdan arınan saçlı deri, dökülmeye karşı direnç kazanıyor. Quantum serisindeki tüm şampuanlar gibi Siyah Sarımsaklı Şampuan da mevsim geçişlerinde aynı serinin serumuyla birlikte kullanıldığında saçlara yoğun ve etkili bir bakım yapıyor.

    İlk yıkamadan itibaren etkili

    Biomimetic teknolojisiyle üretilen Bio-Activ peptitler ve Biocomplex B11, Bioxcin Quantum formülasyonunun temelini oluşturuyor. 18 aminoasitten oluşan katyonik keratin peptitleri, ilk yıkamadan itibaren saça tutunarak saçların daha kalın, dolgun ve gür görünmesini sağlıyor. Biocomplex B11 ise içeriğindeki flavonoidler, vitaminler ve mineraller ile saçların güçlenmesini sağlıyor ve dökülmesine karşı etki gösteriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.