DOLAR 32,3776
EURO 34,7467
ALTIN 2432,423
BIST 9967,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Radisson Blu Otelleri birbirinden cazip yılbaşı programları sunuyor

    Radisson Blu Otelleri birbirinden cazip yılbaşı programları sunuyor
    15.11.2017
    A+
    A-

    Radisson Blu, İstanbul’daki otellerinde ve İzmir’de bulunan Radisson Blu Resort & Spa Çeşme Otel’inde eşsiz menüler ve birbirinden eğlenceli canlı müzik performansları ile misafirlerine muhteşem bir yılbaşı gecesi sunmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

    Yılbaşı yaklaşıyor, yılbaşı gecesi için programlar yapılıyor. Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor otelleri de yılbaşını ev dışında kutlamaya hazırlananlara eşsiz seçenekler sunuyor.

    İstanbul’da Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir, Radisson Blu Conference & Airport Hotel, Radisson Blu Ataköy, Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla ve Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul olmak üzere 5 otelde ve İzmir’de bulunan Radisson Blu Hotel Çeşme’de yılbaşı gecesi hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Radisson Blu, İstanbul ve İzmir’deki otellerinde, misafirlerine yılbaşı gecesi için leziz menüleri, müzikli eğlence programları ve hem konaklama olanağı sunuyor.

    Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla

    İstanbul’un kalabalığından uzak, sakin semti Tuzla’da bulunan Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla yeni yılı birbirinden keyifli organizasyonlarla karşılayacak. Yeni yıl gecesinde farklı bir alternatif arayan misafirler, birbirinden lezzetli reçetelerden hazırlanmış yemekler, Star of the Night Orkestrası ve DJ performansıyla 2018’e adım atacak. Konuklar trio eşliğinde hoşgeldiniz kokteyli ile karşılanırken, limitsiz yerli içki ve yılbaşı şampanyası konukların menüsünü zenginleştirecek.

    Star of the Night Orkestrası, DJ performansı ve Oryantal Show ile sürecek eğlence, gece 02:00’de gerçekleşecek yılbaşı çekilişi ile son bulacak. Gece sonunda ise yorgunluğunu atmak isteyen misafirlere çorba servisi gerçekleştirilecek.

    Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla yeni yılda çocuklar için de muhteşem bir parti hazırlıyor. Çocuklar, Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla’nın kendileri için hazırladığı partinin tadını çıkaracak. Eğlencenin yanı sıra gecenin ilerleyen saatlerinde bakıcı eşliğinde uyku odası servisi hizmeti ve Noel Anne ve Animasyon Ekibi eşliğinde düzenlenecek yılbaşı eğlencelerine katılım 0-6 yaş arası çocuklar için ücretsiz olacak. 6-12 yaş arasındaki çocuklar için ise özel konaklama ve çocuk menüsü paketi uygulanacak.

    Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir

    Radisson Blu Residence, yılbaşı akşamı misafirlerini a la carte olarak hizmet veren, Türk ve dünya mutfağını harmanlayarak misafirlerine eşsiz lezzetler sunan Larder restoranda yeni yıl ruhunu yaşamaya davet ediyor. Evde uzun hazırlıklar yapmak yerine ödüllü şef ve ekibinin hazırladığı, misafirlerini büyüleme tutkusuyla sunulan menü ile yılbaşı gecesini çok keyifli geçirmenin yanı sıra yılın ilk gününde muhteşem bir brunch, özel ikramlar ve sürprizler vadediyor.

    Radisson Blu Conference & Airport Hotel İstanbul

    Radisson Blu Conference & Airport Hotel, sıcak ve canlı renklerle dekore edilmiş Olivos Restaurant’ın eşsiz yılbaşı lezzetleri ve muhteşem sunumları eşliğinde unutulmaz bir yılbaşı akşamı geçirmek isteyen konuklara özel fırsatlar sunuyor. Yeni yıla özel olarak Olivos Restaurant’ta yenilecek yılbaşı yemeği ve yılbaşı gecesi için konaklama içeren özel paketler ve sürprizleriyle Radisson Blu Conference and Airport Hotel, yeni yılınızın ilk gecesini unutulmaz kılmak için tüm hazırlıklarına devam ediyor.

    Radisson Blu Ataköy

    Radisson Blu Ataköy’ün, yılbaşı gecesi programında zengin yılbaşı menüsünden oluşan gala yemeğine Dj Performansı eşlik edecek. Lobide yapılacak Ginger house ve Noel baba görseli, yılbaşı atmosferini yansıtacak, misafirler, geç saatlerde bahçede yapılacak sucuk ve köfte ikramı ile geceyi noktalayacaklar.

    Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul

    Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul ise yılbaşında otel içindeki iki farklı mekanda düzenlenecek iki farklı program seçeneği sunuyor. Misafirler, Et Cetera on the Bosphorus Restoran’da DJ eşliğinde leziz bir menüden oluşan program ya da çatı katındaki Pupa Terrace’da muhteşem boğaz ve köprü manzarası ile Tayla Koray orkestrasının sunacağı eğlenceli bir geceyi tercih edebilirler.

    Radisson Blu Hotel Çeşme

    Çeşme’nin en prestijli otellerinden biri olan Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme ise 2018’e rengarenk bir yılbaşı programı ile “Merhaba” demeye hazırlanıyor. Otel, bu yıl da sürpriz bir yılbaşı konsepti, leziz bir gala yemeği ve müzikal gösteriler ve canlı müzik eşliğinde misafirlerine keyifli anlar yaşatacak. Yeni yılı Çeşme’de kutlayacaklar için konaklamalı ve konaklamasız alternatif paketler sunan Radisson Blu’da çocukları da birbirinden eğlenceli aktiviteler ve özel lezzetler bekliyor.

    Misafirler, otelin balo salonunda birbirinden renkli şovlar ve Radisson Blu’nun mutfağından çok özel tariflerle yeni yıl coşkusunu yaşarken, minik misafirler de animasyon ekibinin onlar için hazırladığı eğitici aktivitelerle hem eğlenecek hem de öğrenecek. Gece boyunca kurulacak çocuk büfesinde en sevilen çocuk yemekleri sunulacak.

    Konaklamalı paket alan misafirler yeni yılın ilk gününe geç saatlere kadar süren zengin bir kahvaltı büfesi ve spa keyfiyle başlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.