DOLAR 32,3782
EURO 35,0264
ALTIN 2326,537
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Radyatör temizliği ile iş makinelerinde Cleanfix Fan Sistemleri zirvede

    Radyatör temizliği ile iş makinelerinde Cleanfix Fan Sistemleri zirvede
    11.09.2020
    A+
    A-

    Dünyada tek olma özelliğine sahip olan Cleanfix Fan Sistemleri, radyatörde sağladığı temizlik ile iş makinalarının performansına katkı sağlıyor.

    1998 yılında kurulan Cleanfix Fan Sistemleri, çalışma modeli ile dünyada tek olma özelliğine sahip. Radyatörde sağladığı temizlik sayesinde iş makinalarının çalışma performansını arttıran Cleanfix, kullanıcılardan aldığı geri dönüşler ile de müşteri memnuniyetini ispatlıyor.

    Orman Genel Müdürlüğü Orman Yedek Parça Depo Müdürlüğünde Greyder Operatörü olarak görev yapan Mehmet Özkök Cleanfix Fan Sistemi ile çalışma performansını anlattı. Radyatör temizliğinden kurtulmanın iş gücü performansını arttırdığını belirten Özkök, “ Cleanfix fan sistemini kullanmaya başladıktan sonra motorun hararet sorununun ortadan kalktığını gördüm. Ayrıca radyatörü kendiliğinden temizlemesi uzun çalışma koşullarında manuel temizliği ortadan kaldırdı. Bu da zorlu arazi çalışmalarında iş gücü performansının artmasını sağladı. Ayrıca rampa çıkarken hararet yapmaması da iş makinasının gücüne katkı sağlayan etmenler arasında yer alıyor” diye konuştu. Normalde 5-6 günde bir radyatörün yıkandığını vurgulayan Özkök, “Cleanfix ile çalışmaya başladığımızdan beri otomatik olarak kendi kendine radyatör temizliği yaptığından yıkamamıza gerek kalmıyor. 2 haftadır kullanıyorum makinada herhangi bir hararet belirtisi bulunmuyor. Kabin içerisine yerleştirilen düğme ile istediğim zaman düğmeye basarak radyatörü temizleyebilmemin yanısıra sisteme yerleştirilen zamanlayıcı sayesinde de 5 dk ile 90 dk. arasında seçtiğim zaman aralığında otomatik olarak da temizleme şansım oluyor” dedi.

    Merkez fabrikası Almanya’da bulunan Cleanfix fan sistemleri Kanada’da yer alan fabrikası ile tüm dünyaya hizmet veriyor. Cleanfix Fan kanatlarının kendi ekseni etrafında dönmesi ile radyatörde biriken toz ve kiri atarken aynı zamanda harareti engellemesi ile makinaların ömrünü uzatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.