DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Raffles İstanbul’a, T+L World’s Best Awards’tan yeni ödül

    Raffles İstanbul’a, T+L World’s Best Awards’tan yeni ödül
    25.07.2022
    A+
    A-

    Otel, New York merkezli saygın seyahat ve yaşam dergisi Travel + Leisure tarafından, T+L World’s Best Awards 2022’de “Türkiye’nin En İyi Oteli” ve “Avrupa’nın Dördüncü En İyi Oteli” seçildi. Aynı zamanda, “Dünyanın En İyi 100 Oteli” arasında 16’ncı sıraya yerleşti. Duygusal lüks ve modernizmi incelikli detaylarla harmanlayarak mükemmel deneyimler yaratan Raffles İstanbul, prestijli unvanlarına yenilerini ekledi.

    Dünya çapında milyonlarca saygın okuyucusu bulunan New York merkezli seyahat ve yaşam dergisi Travel + Leisure, T+L World’s Best Awards 2022’de Raffles İstanbul’u “Türkiye’nin En İyi Oteli” olarak ödüllendirdi. Aynı zamanda otel, sırasıyla Paris, Madrid ve Floransa’da yer alan rakiplerinin hemen ardında yer alarak, “Avrupa’nın Dördüncü En İyi Oteli” unvanını kazandı.

    Raffles İstanbul dünya sıralamasında da Türkiye’yi en üst sıradan temsil eden otel oldu. “Dünyanın En İyi 100 Oteli” arasında 16’ncı sıraya yerleşen Raffles İstanbul’un önünde Türkiye’den başka bir otel bulunmuyor.

    “Benzersiz ve özgün deneyimlerimizi bir kez daha ön plana çıkarma fırsatı bulduk”

    Tüm misafirlerimize otelimize adım attıkları ilk andan itibaren duygusal lüksü yansıtan benzersiz deneyimler sunuyor ve sürekli yeninin peşinden koşuyoruz” diyen Raffles İstanbul Genel Müdürü Andrew Steele, Türkiye’nin En İyi Oteli olarak tanınmanın büyük bir onur olduğunu söyledi. Steele, “Bu prestijli ödülü kazanmakla kalmayıp, olanaklarımız ve hizmetlerimiz ile benzersiz ve özgün deneyimlerimizi bir kez daha ön plana çıkarma fırsatı bulduğumuz için de inanılmaz gururluyuz” ifadelerini kullandı.

    Olağanüstü deneyimlerin adresi

    Modern cazibesi, Boğaz, Adalar ve Tarihi Yarımada’ya bakan muhteşem manzarası, tasarım ile zanaatı bir araya getiren iç mekanları, kentin gizemini ve canlılığını en iyi şekilde deneyimlemeye olanak sağlayan lokasyonuyla Raffles İstanbul, tüm dünyadan seyahatseverlerin aklına kazınan bir adres olmayı sürdürüyor. Hatırlanmaya değer deneyimler ve olağanüstü anıların yaşandığı Raffles İstanbul, böylece alanındaki en itibarlı kurumlar tarafından da sık sık “en iyiler” listelerine dahil ediliyor. Örneğin son olarak geçtiğimiz yıl Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards’ta “Dünyanın En İyileri” içerisinde ilk 3’e girmeyi başarmış, aynı şekilde “Türkiye ve Yunanistan’ın En İyi 20 Oteli” sıralamasında 1’inci olmuştu.

    Raffles İstanbul Zorlu Center Hakkında

    134 yıl önce kurulan Raffles, yıllardır eşsiz deneyimlere ve unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor. Doğduğu şehir olan Singapur’da ikonlaşan Raffles markası; Singapur, Dubai, Seyşeller, Kamboçya, Bali,  Udaipur, Paris, Varşova, Mekke, Makati ve Jakarta’da lüksün yeni tanımıyla konuklarını ağırlıyor. Seyahati bir varış noktası değil, bir deneyim olarak görenler için büyüleyici, heyecan verici ve şaşırtıcı hizmetler sunan Raffles; her konuda zevk sahibi, en iyisini isteyen ve “unutulmaz”ı arayanların tercihi.

    Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles otellerinin Türkiye’de ilk, Avrupa’da ise ikinci oteli. 49’u süit olmak üzere toplam 185 odası bulunuyor. Şehirdeki standartların üzerinde genişliğe sahip olan odalar 62 metrekareden başlıyor, süit odalarda 416 metrekareye kadar çıkıyor. Otelde Pan Asya mutfağının lezzetlerini sunan ISOKYO, Rocca Brasserie, efsanevi Long Bar, Lounge 6 ve Lavinia Lounge ve 5 O’Clock Patiserrie’de yer alıyor.

    Otelin kazandığı başarılar:

    • Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2021’de ”Dünya’nın En İyi Otelleri” arasında üçüncü sırada yer aldı.
    • Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2021’de ”Türkiye ve Yunanistan’ın En İyi Otelleri” arasında ilk sırada yer aldı.
    • Forbes Travel Guide, dünyanın en prestijli otellerinin değerlendirilmeye alındığı ‘Star Raiting 2021’ listesinde; Raffles İstanbul 5 yıldıza layık görüldü.
    • Travel + Leisure Dünyanın En İyileri 2020’de “Avrupa’nın En İyi Şehir Otelleri” arasında ilk sırada yer aldı.
    • Forbes Travel Guide, dünyanın en prestijli otellerinin değerlendirilmeye alındığı ‘Star Raiting 2020’ listesinde; Raffles İstanbul 5 yıldıza layık görüldü.
    • Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2020’de ”Avrupa’nın En İyi Otelleri” arasında ikinci sırada yer aldı.
    • Forbes Travel Guide, dünyanın en prestijli otellerinin değerlendirilmeye alındığı ‘Star Raiting 2019’ listesinde; Raffles İstanbul 5 yıldıza layık görüldü. Türkiye’de 5 yıldız kategorisine layık görülen tek otel Raffles İstanbul oldu.
    • Conde Nast Traveler “Okur Seyahat Ödülleri 2018 (Readers’ Choice Awards 2018)” değerlendirmesinde, 98.08 puan alarak Türkiye’den seçilen ilk otel oldu.
    • Louis Vuitton City Guide 2018; şehirlere özel olarak hazırlanan seyahat kitabında ve aplikasyonunda yer aldı.
    • World Luxury Hotel Awards 2018’de Raffles Spa, Türkiye’nin ‘En İyi Eşsiz Deneyimi’ ve ‘En İyi Lüks Şehirden Kaçış’ unvanlarını aldı.
    • World Luxury Hotel Awards tarafından Isokyo, tüm dünyada 2018’in ‘En İyi Asya Mutfağı’ ödülünün sahibi oldu. Isokyo, bu ödülün yanı sıra Avrupa’nın ‘En İyi Yemek Sunumu’ ve ‘En İyi Lüks Ambiyansı’ unvanlarına da sahip oldu.
    • International Hotel Awards tarafından 2017 yılında hem Türkiye’nin hem Avrupa’nın “En İyi Lüks Oteli” seçildi.
    • Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2017’de ”İstanbul’un En İyi Otelleri” arasında ikinci sırada yer aldı.
    • International Hotel Awards tarafından 2016 yılında Avrupa’nın “En İyi Büyük Oteli” seçildi.
    • Skal International İstanbul Kulübü tarafından ‘’Yabancı Zincir’’ kategorisinde Skalite ödülüne layık görüldü.
    • World Luxury Hotel Awards tarafından “Türkiye’nin En İyi Lüks Spa Oteli” seçildi.
    • 2016 TripAdvisor Travellers’ Choice Awards’da, “Avrupa’nın En Lüks 25 Oteli”nden biri seçildi.
    • Conde Nast Traveler tarafından yılda bir kez yayınlanan “Hot List 2015”e seçildi.
    • Travel+Leisure Dergisi Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “It List 2015”e seçildi.
    • Condé Nast Traveller ve Tatler Travel Guide “2014’ün En İyi Yeni Otelleri” listesinde yer aldı.
    • Fodor’s Travel’ın “2014’ün En İyi 20 Yeni Oteli” sıralamasında yer aldı.
    • Luxury Travel Intelligence’ın “2014’ün En İyi 10 Lüks Otel” sıralamasında yer aldı.

    Otelin özellikleri:

    • Tüm odalara 24 saat kişiye özel hizmet görevlisi “butler”
    • Helikopter ulaşımı için helipad
    • Tüm odalarda giysi odası, zeminden tavana yükselen pencereler ve özel balkon
    • Banyoların tamamında entegre televizyon bulunan aynalar
    • Yatak başlarında fon olarak özgün sanat uygulamaları
    • Aydınlatma, klima ve perdelerin kontrol edildiği ve oda servisi yemek menüsünün bulunduğu tablet
    • 3000 metrekarelik, İstanbul’un en donanımlı spa merkezlerinden biri olan Raffles Spa
    • Açık ve kapalı yüzme havuzu
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.