DOLAR 32,52
EURO 34,9499
ALTIN 2436,389
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rahat bir uyku hepimizin hakkı ama şimdi öncelik annelerde

    Rahat bir uyku hepimizin hakkı ama şimdi öncelik annelerde
    04.05.2020
    A+
    A-

    Kilim Mobilya, pandemi salgını nedeniyle evlere kapandığımız şu günlerde Anneler Günü kutlamalarına renk katmak için enerji dolu bir proje geliştirdi. “Benim Annem Benzersiz” projesi 4-10 Mayıs tarihleri arasında Instagram üzerinden düzenlenecek. Proje kapsamında anneleriyle çekilmiş fotoğrafına duygularını da yazarak #BenimAnnemBenzersiz hashtag’i  ile kişisel Instagram hesaplarında paylaşan ve arkadaşlarını etiketleyen Kilim takipçileri, çok özel bir hediyenin sahibi olacak. 12 Mayıs’ta yapılacak çekilişle Kilim Uyku Grubu’nun mikro masaj özellikli 7 adet Energy Plus yatağı sahiplerini bulacak.

    EnergyPlus’la tatlı rüyalar

    EnergyPlus yatakların kumaş dokusunda bulunan biyoaktif kristaller, vücuttaki ısıyı emerek kızılötesi infrared ışınlar yayıyor. Infrared ışınlar deri altına 30 ilâ 50 milimetre derinlemesine nüfuz ettiğinden su moleküllerinin uyarılmasıyla meydana gelen titreşim sayesinde vücuttaki yağ hücrelerinde depolanan toksinler atılıyor. Micro masaj olarak adlandırılan bu süreçle vücut ısınarak uykuya hazırlanıyor. Gece boyunca devam eden bu işlem kasların gevşemesini sağlarken, derin ve kaliteli bir uyku süreci yaşamamıza yardımcı oluyor. Bunun sonucunda da kişi güne enerjik başlıyor. EnergyPlus’un özellikleri bununla sınırlı değil. Alt ve üst yüzeyleri kullanıcıya farklı sertlik seçenekleri sunuyor. Yine yatağın alt ve üst yüzeyindeki fermuarlı pedler çıkartılıp belirtilen şekilde yıkanarak ekstra hijyen sağlanıyor.

    Bu yıl “Anneler Günü”nün benzersiz yaşanması için sevgi dolu tüm annelere tatlı rüyalar hediye etmek isteyen Kilim, çok özel bir adımla  “Benim Annem Benzersiz” projesini hayata geçiriyor.

    4 – 10 Mayıs dönemini kapsayan projeye göre, annesiyle çekilmiş fotoğrafını, altına duygularını da yazarak #BenimAnnemBenzersiz hashtag’i ile kendi Instagram hesabında hikaye ve post olarak paylaşan Kilim takipçileri, Anneler Günü çekilişine katılmaya hak kazanacak. Günün kahramanları olan annelere hediye edilecek 7 adet Kilim Uyku – Energy Plus yataktan birini kazanmak için ayrıca @kilimuyku, @kilimmobilya, @kilimnino hesaplarını takip etmeniz ve üç arkadaşınızı etiketlemeniz gerekiyor.

    12 Mayıs tarihinde yapılacak çekilişle kazanan isimler Kilim Instagram hesabında story ve post olarak duyurulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.