DOLAR 32,4496
EURO 34,6475
ALTIN 2385,678
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rahatlık ve neşe bir araya geldi

    Rahatlık ve neşe bir araya geldi
    27.07.2021
    A+
    A-

    Güneşin sıcaklığıyla iç ısıttığı, enerjisiyle ortama neşe kattığı yaz aylarında en önem verdiğimiz şey rahatlık. Bulunduğumuz ortamdan, kullandığımız eşyalara ve kıyafetlere kadar her alanda rahatlık arıyoruz. Tchibo, ‘‘Rahat Yaz Dokunuşu’’ temasıyla kendinizi iyi hissetmenizi sağlarken, ‘‘Neşeli Yaz Günleri’’ temasıyla yaz aylarını keyfe dönüştürüyor.

     

    Sıcakların kendini yoğun bir şekilde hissettirdiği yaz aylarında özellikle geceleri uyumak bir hayli zorlaşıyor. Huzurlu bir şekilde uyumanız için küçük dokunuşlar yapan Tchibo, pijama takımlarıyla uyku keyfinize keyif katıyor.

     

    Rahat kesim pijamalarla rahat uykular

    Yaz aylarında sıcağın etkisiyle rahat hareket imkanı sağlayan kıyafetler daha çok tercih ediliyor. Söz konusu uyku olduğunda kıyafet seçimi daha da önem kazanıyor. Tchibo’nun, ‘‘Rahat Yaz Dokunuşu’’ temasında yer alan kadın, erkek ve çocuklar için Kısa Pijama Takımları nefes alan kumaşları ve rahatlıklarıyla yaz akşamlarında deliksiz bir uyku imkanı sağlıyor. Mavi, kırmızı ve beyaz renk alternatifleriyle Tchibo seçimi size bırakıyor.

     

    Balerin terlikler rahatlığa davet ediyor

    Mavi ve beyaz renkleriyle yaza uyum sağlayan Balerin Ev Terlikleri, yumuşacık ve hafif olmasıyla yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

     

    Renkleriyle piknik sofralarına neşe katıyor

    Yaz denildiğinde akla ilk gelen aktivite piknik oluyor. Tchibo’nun, yaz renkleriyle bezenmiş Piknik Örtüleri neşeli bir ortam oluştururken, Soğutucu Sepet sayesinde yiyecekleriniz ısınmıyor. Farklı desen ve renk alternatifleriyle satışa sunulan Soğutucu Sepetler, yaz sıcağında yiyecekleri ve içecekleri serin tutarak sofralara ferahlık katıyor.

     

    Smoothie’ler torbalara

    Yaz aylarının serin içecekleri smoothie’leri her an yanınızda taşıyabilirsiniz. Smoothie Taşıma Torbası ile sevdiğiniz tatları yer kaplamadan, serin haliyle istediğiniz yere götürebilirsiniz. Üçlü set halinde satılan Tchibo Smoothie Taşıma Torbası sahip olduğu renk ve desenleriyle yazın ruhunu içeceklere yansıtıyor.

     

     

    Siz nereye sevdiğiniz yiyecekler termal saklama kaplarıyla oraya

    Yaz sıcağında sevdiğiniz yiyecekleri soğur mu, ısınır mı endişesi olmadan yanınızda taşıyabilirsiniz. Kaşığıyla birlikte satışa sunulan Tchibo Termal Saklama Kabı sayesinde içine koyduğunuz yiyecekleri ısı kaybı yaşamadan istediğiniz zaman tüketebilirsiniz. Ergonomik oluşu ve şık görüntüsü ile taşıma kolaylığı sunan termal saklama kaplar yaz aylarında en büyük yardımcınız olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.