DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rakipbul Eskişehir Halı Saha Ligi Kasım’da başlıyor

    Rakipbul Eskişehir Halı Saha Ligi Kasım’da başlıyor
    23.10.2020
    A+
    A-

    Pandemi nedeniyle halı sahaların kapanmasıyla birlikte birçok futbol sever bu sosyal aktiviteden mahrum kalmıştı. 4 Ağustos itibariyle halı sahaların açılmasının ardından 9 İl ile birlikte Denizli ve Antalya’daki futbol tutkunlarıyla buluşan Rakipbul ligi, şimdi de 12. İl olarak Eskişehir sahalarında esmeye hazırlanıyor. 1 Kasım itibariyle Eskişehir’de başlayacak olan ligde, hali hazırda kayıtlı 700 takım ve 5 bin oyuncu bulunuyor. Eskişehir Ligi Pazar günleri oynanacak maçlarla yeni sezona tam gaz giriyor.

    250 binden fazla amatör futbol severe profesyonel halı saha deneyimi yaşatan Türkiye’nin ilk resmi halı saha ligi Bilyoner Rakipbul Ligi, 1 Kasım’da Eskişehirli halı saha tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Hali hazırda 700 takım ve 5 bin halı saha oyuncusunun kayıtlı bulunduğu Eskişehir ligi, her pazar oynanacak maçlar, canlı spiker anlatımı ve maç sonrası yayınlanan özetlerle kıyasıya bir rekabete sahne olacak.  Sahalarda hünerlerini ve taktiklerini yeni sezonda bir kez daha sergileyecek olan takımlar, Rakipbul Eskişehir ligini şampiyon tamamlayarak Türkiye Şampiyonası için kıyasıya yarışmaya hak kazanacak.

    Tüm halı saha oyuncularının ücretsiz şekilde takım kurup katılabilecekleri ligle ilgili tüm detaylara  www. rakipbul. com’dan ve 0532 111 11 72 numaralı çağrı merkezi üzerinden ulaşılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.