DOLAR 32,5563
EURO 34,8871
ALTIN 2428,157
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramazan Bayramı’nın şeker tadındaki heyecanı, Porland’ın benzersiz koleksiyonları ile taçlanacak

    Ramazan Bayramı’nın şeker tadındaki heyecanı, Porland’ın benzersiz koleksiyonları ile taçlanacak
    16.04.2021
    A+
    A-

    İmza attığı koleksiyonlarda estetik ve zarafeti, şıklığın çarpıcı detayları ile buluşturan Porland, bayram sofralarını birbirinden özel koleksiyonları ile süslemeye hazırlanıyor.

     

    Bayramın ilk kahvaltı sofrası tabiatın göz alıcı renkleri ile buluşuyor

    Doğanın yansımalarını modern bir perspektifle porselene resmeden Porland Vignetta İkram&Kahvaltı Takımı bayram sabahının neşeli kahvaltı sofralarına eşlik ediyor. Vignetta İkram&Kahvaltı Takımı’nın natural dokunuşları; tabiatın saf ihtişamını daha da ön plana çıkarırken, renk kartelasının en güçlü tonları, tabakta görsel bir efekt yaratıyor. Farklı yaprak formları, geometrik şekiller ile komplike ama dengeli bir uyum yakalarken, kaliteli porseleni ile sofraların en rafine lezzet eşlikçisine dönüşüyor.

     

    Birbiriyle uyumlu 18 parçadan oluşan 6 kişilik bu yepyeni takım, sofra stilini estetik ve fonksiyonel detaylarla zenginleştiriyor. Ömür Boyu Desen Çıkmama Garantisi’ne sahip sır altı tekniği ile üretilen serinin desenleri, kimi zaman en özel misafirler için hazırlanan bir ikram masasında başrole yerleşirken, kimi zamanda bir Pazar kahvaltısı geleneğini unutulmaz bir ritüele dönüştürüyor.

     

    Lezzet festivali ve görsel şölen bir arada…

    Bayramın olmazsa olmazı, hepimizi düşüncemizde bile mutlu etmeye yeten enfes tatlılar… Porland, bu bayramda siyahın karakteristik zarafetini, modernist dizayn anlayışı ile porselene işliyor; Porland Fractal Pasta Takımı, en lezzetli tatlılar için harika bir sunum alanına dönüşüyor. 6 parçadan oluşan ve 20 cm genişliğindeki ideal boyutuyla en şık masalardan, spontane yapılan ikramlara kadar her alanla görsel bir bütünlük yakalıyor. Çizgiler, daireler, spiraller ve hayal gücünün ötesinde modern şekillerden oluşan bu takım, pasta sunumunu ayrıcalıklı bir hale getiriyor.

     

    Fatma Ana’nın Eli, huzurlu sofralara eşlik edecek

    Dayanıklılık ve bereketin simgesi “Fatma Ana’nın Eli” bayram sofralarının bereketine şahitlik ediyor. Porland, Glamorous Koleksiyonu ile bizleri sevdiklerimizle bereketli sofralarda buluştururken, etnik desenleri, göz alıcı renkleri ve büyüleyici tasarımı ile huzurun eşlik ettiği davetlere yenilerini ekliyor. Dünyanın en gelişmiş sır üstü teknolojileri ile üretilen altın ve platin desenli, camsı yüzey üstüne dekorlanan Glamorous Koleksiyonu, bayram sofralarını dingin ve şık tasarımı ile taçlandırıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.