DOLAR 32,3108
EURO 35,0648
ALTIN 2278,527
BIST 9017,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramazan ruhuna en uygun içerikler ‘Dolu Dolu Ramazan’ kanalında

    Ramazan ruhuna en uygun içerikler ‘Dolu Dolu Ramazan’ kanalında
    12.05.2019
    A+
    A-

    Yerli iletişim ve yaşam platformu BiP, Ramazan ruhuna en uygun içeriklerini yeni kanalında kullanıcılarla buluşturuyor. Kolay ve lezzetli yemek tarifleri ve beslenme önerileri, iftar ve sahur vakitleri, Prof Dr. Nihat Hatipoğlu’na soru sorma imkanı ve her gün yenilenen birçok Ramazan’a özel içerik,
    ‘Dolu Dolu Ramazan’ kanalında BiP kullanıcılarına sunuluyor.

    Dijital operatör Turkcell’in 25 yıllık tecrübesiyle hayata geçirdiği Türkiye’nin yerli ve milli uygulaması BiP, kullanıcılarını yeniliklerle buluşturmaya devam ediyor. BiP’in uzman bir kadro önderliğinde hazırladığı ‘Dolu Dolu Ramazan’ kanalında her gün birçok özel içerik, kullanıcılarına sunuluyor.

    Ramazan’ın değerini ve maneviyatını en anlamlı şekilde anlatan sözler, 11 ayın sultanı ile özdeşleşen tarihi semt, mekan ve camiler her gün yenilenen içeriğiyle bir ay boyunca BiP Dolu Dolu Ramazan’da yerini alacak. Kullanıcılarını ‘Ne pişirsem?’ derdinden kurtaran iftar menüleri,  kolay ve lezzetli yemek tarifleri ile oruç tutanlar için özel beslenme önerileri de BiP’in sunduğu içerikler arasında yer alıyor. Tüm Türkiye için konuma özel iftar ve sahur vakitleri ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na canlı yayında soru sorma şansı da BiP’in Dolu Dolu Ramazan kanalının takipçilerini bekliyor.

    BiP benzersiz özellikleriyle fark yaratıyor

    Sunduğu özelliklerle mesajlaşma ve iletişim platformunun çok daha ötesinde bir hizmet sunan BiP’in ‘Keşfet’ bölümünde, resmi kurum ve belediye hizmetlerinden hastane randevularına, bankacılık işlemlerinden AVM’lerin etkinliklerine, faks gönderme ve uçuşlarda check-in işlemlerine kadar pek çok servis sunuluyor. Türkiye’nin yenilikçi İletişim ve yaşam platformu BiP, mesajlaşma ve sesli görüşme özelliklerinin yanı sıra 10 kişiyle aynı anda grup görüntülü görüşme imkanı sunuyor. BiP 100’den fazla dil biliyor, mesajlaşırken anında çeviri yaparak iletişimi bambaşka bir boyuta taşıyor. BiP’ten faks gönderilebiliyor. Ayrıca mesaj yazmak kadar kolay ve hızlı şekilde, iBAN ya da hesap numarasına gerek duymadan sadece telefon numarasıyla para transferi yapılabiliyor. İkinci Numaram BiP’te servisi ile iki numara tek cihazda kullanılabiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.