DOLAR 32,3158
EURO 35,1068
ALTIN 2293,533
BIST 9057,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramazanda doğal enerji kaynağı

    Ramazanda doğal enerji kaynağı
    22.05.2017
    A+
    A-

    Taptaze, dalından koparılmış meyvelerle hazırlanan Zumosol, sahur sofralarına meyvenin iyiliğini taşıyor. Konsantreden değil meyvenin kendisinden, katkısız ve koruyucusuz üretilen Zumosol, besin değerleri kaybolmayacak şekilde şişeleniyor. Yoğun lezzetinin yanı sıra zengin vitamin ve mineral içeriği sayesinde vücuda tüm gün boyunca ihtiyacı olan enerjiyi en doğal şekilde veriyor.

    Sahurda doğal ve enerji dolu yiyecekleri tercih edenler, Zumosol ile de sofralarına lezzetli bir dokunuş yapabilirler. İçeriğinde yalnızca gerçek meyvenin saf suyunu bulunduran Zumosol, vücudun tüm gün boyunca ihtiyacı olan enerjiyi tamamen doğal şekilde elde etmeyi sağlıyor. Dileyenler bu lezzet ile iftar sofralarını da renklendiriyor.

    Zumosol, tüm meyveleri mevsiminde topluyor, tıpkı evde yapılmış gibi taze olarak sıkıyor. Konsantreden değil tamamen meyveden hazırlanan meyve suları, besin değerleri kaybolmayacak şekilde düşük ısıda pastörize ediliyor. İçine şeker, tatlandırıcı, su, herhangi bir koruyucu veya katkı maddesi eklenmiyor. Böylece, nefis Zumosol meyveleri, içerisindeki vitamin, mineral ve antioksidanları kaybetmeden şişelere doluyor.

    Sadece dalından yeni koparılmış taptaze meyvelerle hazırlanan Zumosol’un 5 farklı çeşidi bulunuyor. Akdeniz güneşinin verimli topraklarla buluşmasından doğan, dünyanın en lezzetli portakalları Zumosol’un klasik çeşidi için kullanılıyor. Portakal, Ananas, Elma, Şeftali-Üzüm veya Elma-Mango-Üzüm çeşitlerinin her biri Ramazan’a renk ve lezzet katıyor.

    Zumosol hakkında
    Dünyaca tanınan İspanyol meyve suyu markası Zumosol, 2013 yılından bu yana Toksöz Grup bünyesindeki Sanset Gıda çatısı altında yoluna devam ediyor. Zumosol’un üretimi, İspanya Cordoba’daki tesislerinde, gerçek taze sıkma meyve suyu elde etmek için özel olarak geliştirilen tekniklerle gerçekleştiriliyor. Zumosol şişesinin içerisinde meyvenin kendi suyunun haricinde, şeker, tatlandırıcı, ilave su, meyve konsantresi veya herhangi bir yapay madde bulunmuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.