DOLAR 32,2024
EURO 35,0346
ALTIN 2511,938
BIST 10739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramazanın bereketini Özdilek Hediye Kartlarla paylaşın

    Ramazanın bereketini Özdilek Hediye Kartlarla paylaşın
    15.03.2022
    A+
    A-

    Bolluk ve bereketin habercisi olan 11 ayın sultanı ramazan ayı yaklaşırken Özdilek, paylaşmanın mutluluğunu herkes yaşayabilsin diye hazırladığı hediye kartlarını kullanıcılarına sunuyor.

    İstenilen tutarda Türk lirası yüklemesi yapılabilecek olan hediye kartları, Özdilek hipermarketlerinde rahatlıkla kullanılabilecek.

    Sevdiklerinizi mutlu etmenin yolu Özdilek’te

    Bir başkadır paylaşmanın verdiği huzur ve mutluluk… Öyle ki ramazan ayında yapılan paylaşımlar ise kalpleri daha çok ısıtır. Siz de Özdileklerde satışa sunulan hediye kartlarını dilerseniz sevdiklerinize armağan edebilir ya da Özdilek hipermarketlerde ramazan ayına özel olarak hazırlanan erzak kolilerinden satın alarak ihtiyaç sahiplerini sevindirebilirsiniz.

    Kenetlenmenin ve bereketli sofralarda buluşmanın heyecanıyla gelmekte olan ramazan ayını karşılarken sizleri bekleyen sürpriz indirim fırsatlarını takip etmek için Özdilek şubelerini ziyaret etmeyi unutmayın…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.