DOLAR 32,4122
EURO 34,7298
ALTIN 2441,356
BIST 9934,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    RE360 Gayrimenkul Buluşması 8-9-10 Aralık’ta Digital Network Alkaş’ta gerçekleşecek

    RE360 Gayrimenkul Buluşması 8-9-10 Aralık’ta Digital Network Alkaş’ta gerçekleşecek
    19.11.2020
    A+
    A-

    ALKAŞ tarafından düzenlenen RE360 Gayrimenkul Buluşması, Digital Network Alkaş platformunda 8-9-10 Aralık’ta farklılık, yenilik, sürdürülebilir bir gelecek ve ortak yarar adına, Türk gayrimenkul sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getirecek.

    RE360, üyelerin bağlantılarını ve etkinliklerini tek bir platform üzerinden yönetmelerini sağlayan ve yeni nesil iş yapış şekillerinin güçlü bir temsilcisi olarak Alkaş tarafından hazırlanan online platform Digital Network Alkaş’ta gerçekleşecek.

    ALKAŞ tarafından Aralık 2020’de düzenlenecek olan gayrimenkulün tüm alt sektörlerinin 360⁰ bakış açısıyla çözümler üreteceği “RE360 Gayrimenkul Buluşması” öncesinde online basın toplantısı gerçekleşti. Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde gerçekleşen online basın toplantısında gayrimenkul sektörünün güncel konularına değinildi.

    Online olarak gerçekleşecek canlı yayınlar öncesinde sektör trendlerinin ve çözümlerin ele alınacağı, vizyon geliştiren, bilgi ve ilham dolu oturumların RE360’ta yer alacağı belirtildi.

    Sektörün kamudan özele, yatırımcısından hizmet üretenine tüm ilgili kuruluş ve paydaşlarının bir Ortak Yarar Platformunda buluştuğu RE360’ta, sektör profesyonellerinin hedef kitleleri ile online platformda tanışabilmeleri ve birebir görüşmelerle profesyonel ağlarını genişletebilmeleri için önemli bir network ortamı oluşturulduğu aktarıldı.

    Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarı MIPIM’in bu yıl da Stratejik Partner olarak yer alacağı RE360’a, Dış Ekomomik İlişkiler Kurulu (DEİK) da geçtiğimiz yıl olduğu gibi destek veren kuruluşlardan biri olacak.

    Geçtiğimiz yıl oldukça bilgilendirici ve katılımcılara yeni bir vizyon kazandırabilecek oturumlar düzenlenen RE360’ta bu yıl, çağımızın önemli dijital analistlerinden, en çok satanlar listesine giren 8 kitabın yazarı, Forbes’a göre 21. yüzyılın en önemli iş düşünürleri arasında yer alan, dijital dokunuşlarla yaklaşılan müşteriyi bu dönemde doğru anlayanların – fiziksel mesafeyi koruyarak müşterisine yaklaşanların kazanacağını savunan Salesforce Global İnovasyon Lideri Brian Solis, Liderlik ve Yönetim Düşünürü Fazıl Oral, FutureBright Group Kurucusu Akan Abdula, Portland Yönetici Direktörü İbrahim İbrahim, Eski Viyana Belediye Başkan Yardımcısı Maria Vassilakou, HSBC Bank, Geleceğin Şehirleri ve Yeni Sektörler Küresel Başkanı Greg Clark ve Prof. Dr. Emin Gün Sirer yer alacak.

    8-9-10 Aralık’ta gerçekleşecek bu büyük buluşmada, öne çıkan oturumlar arasında; Proptech Çözüm Oturumları, Avi Alkaş Yönetiminde Sektör ve Yatırımcılar Paneli, Pandemiyle Mücadele Eden Şehirler, Covid-19 Sonrası Geleceğin Şehirleri ve İstanbul İçin Fırsatlar ile PwC ve Urban Land Institute (ULI) iş birliği ile bu yıl 18.si hazırlanan ve 2021 yılında Avrupa’da gayrimenkul sektörü ile ilgili beklentileri ele alan raporun can alıcı noktalarının ele alınacağı  “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021” paneli yer alırken, mimarlık, hukuk ve uluslararası yatırım konularının da ele alınacağı pek çok oturum gerçekleşecek.

    ALKAŞ Yönetim Kurulu Avi Alkaş:

    Sözlerine tüm katılımcılara teşekkür ederek başlayan Avi Alkaş: “Gayrimenkulün Büyük Buluşması olarak adlandırdığımız RE360, gayrimenkulü 360 derecelik bakış açısıyla, her açıdan tüm paydaşlarıyla birlikte irdeleyerek ve ortak akıl bulmaya çalışarak bir araya getirmeyi hedeflediğimiz bir çalışma.” Alkaş, 8-9-10 Aralık tarihlerinde RE360 Gayrimenkul Buluşması’nı tamamen online platforma taşıdıklarını da ifade ederek konuşmasına devam etti: “Birçok etkinlikte olduğu gibi ALKAŞ olarak etkinliklerimizi dijitale taşımak adına Digital Network Alkaş’ı geliştirdik. Böylece katılımcıların birbirleriyle iletişim ve ticari ilişkiler kurabilmeleri, birebir görüşmelerle profesyonel ağlarını genişletebilmeleri için önemli bir network ortamı oluşturuldu.”

     

    ALKAŞ Genel Müdürü Yonca Aközer:

    Herkes ve her şey diyerek çıktıkları bu yolda, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan RE360 Konferansı’nı 8-9-10 Aralık tarihinde online olarak gerçekleştireceklerinden büyük heyecan duyduklarını belirten Aközer, “Değişen dünya gündemiyle birlikte biz de iş yapış şekillerimizi değiştirmeye başladık ve Alkaş olarak yaptığımız işlerin birçoğunu online platforma taşıdık. MIPIM’in bu yıl da stratejik partner olarak desteğini aldığımız RE360 Konferansı’nın bu yıl da bir buluşma noktası olmasını hedefliyoruz. Konuşmacılarımız arasında Türkiye’den çok değerli uzmanlarımız, sektör profesyonelleri olacağı gibi uluslararası keynote konuşmacılarımız da katılımcılarımızla bir araya gelecek. Üç gün boyunca yine sektörün tüm kuruluş ve paydaşlarını ortak fayda platformunda buluşturacağız. ” dedi. ALKAŞ olarak pek çok sektörde, kamudan özele, yatırımcıdan hizmet üretenine kadar, tüm ilgili kurum ve kuruluşları online platform Digital Network Alkaş’ta buluşturacaklarına değinen Aközer, RE360 Konferansı’nın içeriğini basınla paylaştı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.