DOLAR 32,5593
EURO 34,8378
ALTIN 2430,203
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Red Dot Tasarım Ödülü üst üste ikinci kez Roca’ya

    Red Dot Tasarım Ödülü üst üste ikinci kez Roca’ya
    29.09.2020
    A+
    A-

    Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından Roca’nın Infinity koleksiyonu, dünyanın en köklü ve prestijli tasarım ödülü olan Red Dot ile ödüllendirildi. Ünlü mimar ve tasarımcı Fernanda Marques tarafından Fineceramic® teknolojisi ile tasarlanan koleksiyon, standartlardan %30 daha hafif ve ince malzemelerle tasarlanarak banyo alanlarına sadelik ve işlevsellik getiriyor. 2019’da Ruy Ohtake tarafından tasarlanan lavabo koleksiyonuyla birlikte iletişim girişimleri Rocagallery.com ve Roca One Day Design Challenge ile üç ödüle layık görülen Roca, Red Dot Tasarım Ödülü’nü de üst üste ikinci kez alarak banyo alanları için tasarlanan ve üretilen yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından biri olduğunun altını çiziyor.

     

    Tasarım ve inovasyon açısından küresel bir referans noktası olan Red Dot Tasarım Yarışması’nda Product Design 2020 kategorisinde ödülü Roca’nın Infinity koleksiyonu aldı. Banyo alanlarına sadelik ve işlevsellik getirerek farklı bir yaklaşım öneren koleksiyon, Roca markası ile ilk Red Dot’unu alan prestijli mimar Fernanda Marques ile işbirliği sonucu geliştirildi. Roca’nın Infinity lavabo koleksiyonu geçtiğimiz yıl da Expo Revestir 2019 tarafından “Best In Show” fuarında en iyi ürün ödülünü almıştı.

    Red Dot Tasarım yarışmasında toplam 6.500 katılımcı arasından en iyi tasarım olarak seçilen Infinity koleksiyonu, Brezilya’nın en prestijli mimarlık ofislerinden birinin kurucusu olan Mimar Fernanda Marques’in multi disiplinler yaklaşımını kullanarak sade, çağdaş ve entegre bir tasarım anlayışının sonucu.

     

    Roca’nın kaliteli tasarıma olan tarihi bağlılığı aldığı ödüller ile onaylandı

    Roca, 2019’da aldığı üç ödülden sonra üst üste 2 yıl ödül aldığı Red Dot Tasarım Ödüller’inde toplam 4 ödüle layık görüldü.

    • Red Dot Ödülü: Ruy Ohtake tarafından tasarlanan lavabo koleksiyonu ile Best of The Best
    • Red Dot Ödülü: Profesyoneller arasında mimari ve tasarım trendi yayma platformunu başlatan “farklı bir bakış açısı olan rocagallery.com” kampanyasıyla Red Dot Award – Brands & Communication Design 2019 (reklam – imaj kampanyaları)
    • Red Dot Ödülü – Markalar ve İletişim Tasarımı 2019 (reklam – görüntü kampanyaları) kampanyası ile “rocagallery.com – ” farklı bir bakış açısı”.

    Mimari ve tasarım trendlerini profesyoneller arasında yaymak için başlatılan platform.

    • Red Dot Ödülü: Uluslararası Roca One Day Design Challenge yarışmasının organizasyonu için Markalar ve İletişim Tasarımı 2019 (mekansal iletişim – etkinlik tasarımı)

    Bu uluslararası ödüller Roca’nın kalite tasarımına olan tarihi bağlılığını takdir ederken markanın her alanda farklı bir değerinin de altını çiziyor. Yeni ürünlerin geliştirilmesi, piyasaya sürülmesi ve iletişim çalışmalarının yaratıcılığı ile banyo alanında evrime katkıda bulunmayı hedefleyen Roca yenilikçi çözümleri ile ürün geliştirme alanında yaratıcılıkları ile dünyaca ünlü mimar ve tasarımcılar ile işbirlikleri yapıyor. Giorgetto Giugiaro’s, David Chipperfield, Gabriele & Oscar Buratti, Schmidt & Lackner, Ramon Benedito, Javier Mariscal, Giorgio Armani veya Ruy Ohtake Roca ile iş birliği içinde olan isimlerin bazıları.

    Roca’nın yenilikçiliği Mimar Marques’in tasarım anlayışı ile buluştu

    Red Dot ödülünü Roca ile kucaklayan Mimar Fernanda Marques Roca ile işbirliği ile ilgili olarak, “En başından beri dokularla çalışma ve parçaları birleştirme arzumu dile getirdim. Ekibim ile Roca fabrikasını ziyaret ettiğimizde, evrensel tasarıma sahip bir ürün yaratmak için bilgimizi somutlaştırmamızı sağlayan teknolojileri öğrenebildik” diyor.

    Roca Marka İletişim Direktörü Xavier Torras ise “Roca’da tasarım ve yeniliğe kalıcı bir bağlılık olması gerektiğine inanıyoruz, bu da bizim gelişmemize ve en iyi kullanıcı deneyimini sunmaya devam etmemize olanak tanıyan yeni trendlere yol açıyor. Fernanda Marques’in kusursuz, zarif ve çağdaş tasarımı, marka portföyüne güzel ve işlevsel çözümler ekleme beklentilerimize mükemmel bir şekilde uyuyor” dedi.

    Standartlardan yüzde 30 daha hafif ve ince

    Konfor açısından mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunmak için biçim ve işlevselliği bir araya getiren koleksiyon, geniş bir lavabo, kullanılacak aksesuar ve kişisel eşyaları yerleştirmek için geniş bir alan, incelikli bir teknoloji, form ve malzeme dengesini kusursuz bir şekilde yansıtıyor.

    80 cm lavabonun düz hatlarına daha fazla hafiflik, sofistike bir görünüm ve çok yönlülük kazandırmak için maksimum incelikte ve standartlardan %30 daha hafif parçaları bir araya getiren Fineceramic® teknolojisini kullanan koleksiyon, 60- 80 ve 110 cm’lik 3  modeli ve 7 farklı rengi ile her tür banyo alanına uygun. Infinity koleksiyonu hassas ve kadifemsi yüzeye sahip mat beyaz rengiyle dikkat çekiyor ve banyolara zarif bir dokunuş katıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.