DOLAR 32,4721
EURO 34,9617
ALTIN 2436,386
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    RED DOT’ta Creavit’e iki ödül birden

    RED DOT’ta Creavit’e iki ödül birden
    13.04.2021
    A+
    A-

    Türkiye’nin global banyo markası Creavit, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan Red Dot Award’da, Loop lavabo ve Mare serisi ile 2 tasarım ödülüne birden layık görüldü. 1955’ten bu yana, ürün tasarımı, tasarım konsepti gibi kategorilerde düzenlenen Red Dot, uluslararası düzeyde en önemli tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilmektedir.

     

    Creavit’in ürün tasarımı kategorisinde ödül alan 2 ürününden biri, 0.5 cm’lik tamamen ince kenar tasarımına sahip Loop lavabo serisi oldu. Minimal tarzın en güzel örneklerinden biri olan Loop lavabo serisi; beyaz, cappuccino, basalt ve siyah renk alternatiflerine sahip. Loop lavabonun yuvarlak, kare ve dikdörtgen olmak üzere 3 formu bulunuyor. Ürün tasarımı kategorisinde ödül kazanan diğer Creavit ürünü ise Mare serisi. Mare serisi, yumuşak hatları ve akıcı tasarımı ile dikkat çekiyor. Mare klozetler, kanalsız Rim-Off özellikleri ile bakteri barınımını engelliyor.

     

    Aldığı birçok ödülle, Türkiye’yi dünyada başarı ile temsil eden Creavit, ürünleri ile dünyanın dört bir yanındaki yaşam alanlarına tarz katmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.