DOLAR 32,3388
EURO 35,1229
ALTIN 2235,128
BIST 8740,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme, ezber bozan bir SPA deneyimi için SPA Reges’i sunuyor

    Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme, ezber bozan bir SPA deneyimi için SPA Reges’i sunuyor
    21.06.2021
    A+
    A-

    Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme, bünyesinde yer alan SPA Reges’te birbirinden özel, yeni ve farklı spa program ve üyelik paketleri ile yaz tatiline derin bir iyilik ve denge hissi katıyor.

     

    Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme, Marriott otel grubuna ait The Luxury Collection markasının Türkiye’deki üçüncü, İzmir’deki ilk oteli olarak Ege Denizi’nin büyüleyici sahili Çeşme’de rakipsiz lüksü tanımlayan servis anlayışı ile hizmet vermeye devam ediyor. The Luxury Collection’ın lüks otel kategorisinde bulunan Reges Çeşme, markanın rafine servis anlayışını tüm alanlarında hissettirmeye devam ederken SPA Reges ile de konuklarına benzersiz bir SPA deneyiminin sözünü veriyor.

     

    Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çesme’nin eşsiz atmosferinde sakin ve huzur dolu bir tatil hedefleyen misafirler için zarif bir tapınak, derin bir iyilik ve denge hissi veren SPA Reges’e adım atıldığı an itibariyle, ritüellerin inceliği ve bununla beraber ortaya çıkan bedensel ve zihinsel huzur kucaklanıyor ve benimseniyor. SPA Reges’te tüm masajlar ayak masajı ritüeli ile başlıyor, deniz tuzu ve yeşil çayın detoks ve antibakteriyel rahatlama gücünden yararlanarak ayaktan başa bedende ve ruhta eşsiz bir rahatlama sağlanması hedefleniyor. Misafirlerinin neye ihtiyaç duyduğunu anlama konusundaki doğuştan gelen arzu ve kişiye özel spa terapisinin gücüne olan inanç, zenginleştirilmiş bir huzur ritüelini ortaya çıkartıyor ve ezberleri bozarak konuklarına beklentilerin ötesinde deneyimler yaşatıyor.

     

    Masaj odaları, sauna, buhar banyosu, Türk Hamamı, termal ve kapalı havuzları, fitness alanı ile 1400 metrekarelik alana yayılmış Spa Reges, otelde konaklayan misafirlerin eşsiz bir Spa deneyimi yaşamalarına olanak sağlıyor. Terra kokulu sauna, okaliptüs kokulu buhar odası, sıcak taş yataklı Tepideryum odaları, 38-40 derece sıcaklıklarda biri açık ve biri kapalı olmak üzere 2 adet termal havuz ve kapalı havuzu içine alan ıslak alanlar otel misafirleri için ücretsiz olarak servis veriyor. Pandemi önlemleri kapsamında randevu sistemi ile hizmet veren ıslak alanlarda konuklar yarım saat boyunca huzur buluyor ve rahatlıyorlar.

     

    Eşsiz Deneyim İçin Özel Üyelik Paketleri…

    SPA Reges Fitness Üyelik ve SPA Reges Elit Üyelik paket seçenekleri sunan tesis, dışardan gelmek isteyen misafirlerine de kapılarını açıyor. Sınırsız açık hava grup dersleri ve fitness alanı kullanımı sunan SPA Reges Fitness Üyelik ve fitness alanına ek olarak tüm ıslak alanların kullanımına olanak sağlayan SPA Reges Elit Üyelik paketleri Çeşme’ye yolu düşen herkesin bu tapınağı deneyimlemesini sağlıyor.

     

    Arınma ve Tazelenme Zamanı….

    SPA Reges, ıslak alanların yanında 6 adet özel masaj odası ile beraber uluslararası standartlarda bir masaj deneyimi yaşatıyor. Tüm tesiste uluslararası  %100 organik sertifikalı ürünler ve özel yağlar ile çalışılıyor. SPA Reges, 1 deluxe, 1 çift odası ve 4 adet tekli masaj odası ile eşsiz ritüellerini konukları ile buluşturuyor, hem bireysel hem çiftlere özel çok büyülü masaj terapileri sunuyor.

     

    3 saatlik şımartıcı bakımların gerçekleştiği deluxe Aqua Marine odasında konuklar eşsiz bir terapi tecrübesi yaşıyorlar, ruhen ve fizikken arınarak çıkıyorlar. İçerisinde özel jakuzi, sauna ve Türk hamamı bulunan Aqua Marine odasında özel terapiler, peelingler ve jakuzi banyosunun ardından bir saatlik masaj ve şımartıcı yiyecek-içecek ikramı ile konuklar kendilerini adeta cennette gibi hissediyorlar. Özel günler ve küçük grup buluşmalarında rahatlatıcı ve şımartıcı bir spa buluşması için Aqua Marine odası çok uygun bir seçenek oluyor. Tüm masaj odalarında bulunan özel duş ve lavabolar tesisi uluslararası standartlara taşıyor ve her ufak detayın düşünüldüğü özel alanlar ile eksiksiz bir servis sunuyor. Geleneksel Türk hamamının yanında Fas Hamam Ritüeli ile de farklı bakım ritüelleri sunan SPA Reges, farkını bu masalsı tesise adım atan herkese anında hissettiriyor.

     

    Profesyonel spor ekibi Selffit Studio’nun uzman hocaları ile işletilen fitness alanı ise pilates, yoga, tai chi, bireysel hocalar ile fonksiyonel kardiyo, boks ve çok daha fazla toplu ve özel ders seçeneği ile sporu hayatından eksik etmek istemeyen tüm konuklarını bekliyor. SPA Reges’in özel üyelik paketlerinin de içine aldığı ve otel müşterilerinin de ücretsiz olarak yararlandığı fitness alanı çeşitli branşlarda uzman Selffit ekibi ile servis veriyor. Haftanın 6 günü, hepsi açık havada verilen grup dersleri ile Reges Çeşme’nin nefes kesici atmosferi buluşunca sadece vücutsal değil zihinsel de güçlenme vaat ediliyor.

     

    Sabah 9.00, akşam 21.00 saatleri arasında servis veren tesis hem personel hem misafirlerinin sağlığını her şeyden daha çok önemsiyor ve Covid-19 pandemi kurallarına eksiksiz uyuyorMesafe kuralları, hijyen tedbirleri, randevu sistemi, açık hava dersleri, QR kodlu SPA ve masaj menüleri ile ulaşılabilir ve güvenilir bakım sunuyor.   QR kodlu menülere otelin pek çok yerinden ulaşılabiliyor.

     

    The Luxury Collection markasının seçkin köklerinden doğan ve ayrıcalıklı sevisi ile fark yaratan Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme,  özel ve kişiselleştirilmiş bakımlarıyla nadir bir spa deneyimi vadeden SPA Reges ile de adından söz ettiriyor ve tüm konuklarının bu tapınaktan büyülenerek ayrılacaklarının sözünü veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.