DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    REHAU’dan çığır açan sürdürülebilir premium pencere sistemi: ARTEVO

    REHAU’dan çığır açan sürdürülebilir premium pencere sistemi: ARTEVO
    13.02.2024
    A+
    A-

    REHAU Pencere Çözümleri, pencere profesyonelleri açısından yeni bir dönem başlatıyor ve çığır açan premium ARTEVO pencere sistemini piyasaya sunuyor. 360° performans sözü veren yeni ARTEVO, çok sayıda inovatif özellik ve benzersiz bir sürdürülebilirlik konsepti temelinde değer zincirinin her noktasında bireysel optimizasyonlarla sektör için yeni boyutlar açıyor.

     

    GENEO profil sisteminin yeni nesli ARTEVO, cam elyaf takviyeli çözümün performansını tüm yönleriyle net bir şekilde geliştirerek pencere profesyonelleri için döngüsel ekonomi temelinde tüm değer zinciri boyunca yepyeni boyutlar açan, premium düzeyde devrim niteliğinde bir pencere sistemi yarattı.

     

    Yeni ARTEVO ürünü hakkında bilgi veren REHAU Pencere Çözümleri İcra Kurulu Başkanı (CEO) Carsten Heuer “İnovasyon ve ilerlemeye olan bağlılığımız, REHAU Pencere Çözümleri uzmanlarını, müşterilerimiz ve ortaklarımızla birlikte her geçen gün daha iyi çözümler üretme yönünde motive ediyor. ARTEVO, tüm bu tutkumuzun bir ürünü olarak sektörün yeni sürdürülebilir pencere nesline doğru sıçramasını temsil ediyor. 360° performans sözü veren premium sistem, REHAU Pencere Çözümlerinin, endüstri ile diyalog içinde global pazarların yanı sıra CO2 salımının azaltılması ve enerji verimliliği için de nasıl yeni ilgi çekici seçenekler sunduğunu etkileyici bir şekilde ortaya koyuyor” diye konuştu.

     

    Benzersiz tasarımlar için sağlam bir temel sunuyor

    Yeni ARTEVO pencere sistemi, GENEO RAU-FIPRO-X’in geliştirilmiş versiyonu olarak ilave cazip seçenekler için sağlam bir temel oluşturuyor. Kendini kanıtlamış RAU-FIPRO X malzemesi, çoğunlukla destek sacı takviyesi olmadan kanat ve pencere boyutlarında yeni boyutlar ortaya çıkarabiliyor. Belirgin konturlar ve alçak çıkıntılar, mimarlar ve bina sahiplerinin yapıları için planladıkları profil tasarımını modern ve çekici kılıyor. ARTEVO; sistem aksesuarları, akıllı ürünler, dijital hizmetler ve sürdürülebilir oluşuyla pencere profesyonelleri için bireysel başarı modelleri yaratıyor.

     

    Maksimum verimli kaynak kullanımı ile 360° daha fazla performans

    REHAU Pencere Çözümlerinin benzersiz malzeme ve pencere uzmanlığının bir ürünü olan  ARTEVO premium sistem, standartları yeniden belirliyor: Asgari kaynak kullanımıyla her açıdan maksimum performans. ARTEVO hem ekolojik hem de ekonomik anlamda sürdürülebilir bir ürün olarak fark yaratıyor.

     

    ARTEVO sisteminin, değer zincirinin tamamındaki ihtiyaçları karşılamaya yönelik olduğunu belirten REHAU Pencere Çözümleri Baş Teknoloji Sorumlusu (CTO) Frank Zimmermann “ARTEVO, konut ve ticari yapıların yanı sıra yeni inşaat ve renovasyondaki tüm pencere uygulamalarına yönelik olarak benzersiz bir satış olanağı sunuyor. Bu premium sistem aynı zamanda gizlilik koruması için Akıllı Gizlilik Camı veya üretimden kullanım ömrünün sonuna kadarki bütün süreçleri belirgin ölçüde daha şeffaf ve dolayısıyla daha verimli hale getiren Window.ID gibi çözümleri de entegre edebiliyor. Bu da müşteri sadakatini daha da yoğun hale getiriyor. ‘Fark Yaratın. İşinizi Büyütün’ sözümüzü yerine getiriyoruz ve ortaklarımız için cazip ek işler yaratıyoruz” diyor.

    360 derece sürdürülebilirlik uygulamada

    ARTEVO’nun tutarlı bir şekilde sürdürülebilir olan yaklaşımı, geleceğe dönük olarak mümkün olan en yüksek düzeyde koruma sağlıyor: Fabrikada profillere entegre edilen yenilikçi LowE teknolojisi sayesinde pasif ev sınıfı enerji verimliliği, ısı yalıtımını geliştirmek için köpük kullanımından kaçınılması, takviye güçlerden kapsamlı bir şekilde kaçınılması, geri dönüştürülmüş malzemelerin kullanılması, tümüyle döngüsel bir ekonomiye entegrasyon ve Window.ID özellikleriyle ARTEVO, pencere sistemlerindeki standartı maksimum yukarıya çıkarıyor; pencere sistemlerine tam bir sürdürülebilirlik anlayışını uyguluyor.

    ARTEVO, ileriye dönük geri dönüşüm yönetiminin kullanıldığının kanıtı olan EcoPuls etiketiyle sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.