DOLAR 32,3967
EURO 34,8143
ALTIN 2401,535
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ribellion 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda sadeliği güçlü tasarımlarla buluşturdu

    12.04.2018
    A+
    A-

    Ribatek’in şık, tanıdık fakat bir o kadar da özgüven sahibi markası Ribellion, 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda sunduğu dört farklı konseptle yeniliğin gücünü gösteriyor.

    Ribellion, YENİ BİR SEN mottosuyla 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda aranılan sadeliği güçlü tasarımlarla buluşturdu.

    Sektördeki hayatına başladığından beri şehirli kadınların özgür ve güçlü ruhlarına seslenen Ribellion, bu sezonda da kalitesinden ödün vermeden daha cesur, daha asi ve gücünü doğadan alan çizgileriyle kabına sığmayan kadınların yansıması olmaya devam ediyor.

    Artisanal Boho

    Bohem detayları kendi başına aksesuar işlevi gören şehirli tasarımlar, rahatlığı ve şıklığı bir arada tutmayı başarıyor. Püsküller, ponponlar ve desenler, renklerin hareketiyle birleşerek şehirdeki özgürlüğü hissettiriyor.

    Chic Aura

    Geniş kesimlerle gelen rahatlık, çiçek desenlerinin yarattığı zariflik ve klasik tasarımlara ilave edilen dantel ve işlemelerle romantik bir görünümü kendi tarzında ortaya koymayı seçen kadınlar için oluşturulmuş Chic Aura koleksiyonu, sade bir stil sunuyor.

    Color Your Soul

    Bantlar, şeritler, çıt çıtlar, baskılar ve alışılmışın dışında kesimleriyle kural tanımayan Color Your Soul koleksiyonu, rahatlığı ve farklılığı bir araya getirerek özgürleştiriyor; içinizdeki yeni siz ile tanışmanızı sağlıyor. Color Your Soul size ruhunuzun yeni renklerini gösteriyor.

    Secret Garden

    Kumaşların çiçeklerle ve asimetrik kesimlerle birleştiği, keskin çizgilerin renklerle yumuşatıldığı, özgüveni ve hayattan alınan keyfi yansıtan tasarımlardan oluşan koleksiyonun parçaları, kalbinin sesini dinleyen kadınların dolabında mutlaka yerini alması gereken ana parçalardan olmaya aday.

    Yeni sezonda içinizdeki gücü ortaya çıkaracak Ribellion, YENİ BİR SEN mottosuyla kullanışlı online alışveriş sitesi üzerinden modayı kendine yakıştıran tüm güçlü kadınlara 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.