DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Ribellion” ile yeni bir SEN

    “Ribellion” ile yeni bir SEN
    03.04.2018
    A+
    A-

    40. yılını kutlayan Ribatek’ten, kadınlar için yepyeni, ayrıcalıklı bir online satış deneyimi sunan modanın yeni adresi; Ribellion!

    Tekstil sektöründe 40. yılını kutlayan ve kurulduğu günden bugüne gelişime ve yeniliklere verdiği önemle başarının altına imzasını atan Ribatek, e-ticaret hayatına Ribellion markasıyla hızlı bir giriş yaptı.

    Bugüne kadar Lacoste, French Connection UK, Great Plains, Toast, Cotelac, Conte of Florence, Boomerang, Burton, Kooples ve daha birçok dünyaca ünlü markalara ihracat yapan Ribatek 40. yılında, tamamen kendi tasarımı ve üretimi olan Ribellion markasıyla e-ticaret sektörüne giriş yaparak deneyimini taçlandırdı.

    Kalitesini özgün ve yeni trendler ile birleştiren Ribellion, şehirli ve özgür kadınların vazgeçilmezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Online satışın pratikliği ve hızıyla, istenilen ürünü alıcıları ile buluşturan Ribellion, üçüncü sezonu olan 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile moda severleri buluşturuyor.

    Hayata bürünen tasarımlar

    Ribellion; ne istediğini bilen, şehir hayatının hızına uyum sağlayan, güçlü, modern, özgüveni yüksek, doğadan kopmayan, asi ruhlu ve her an kalbinin sesini dinleyen kadınlar için oluşturduğu Secret Garden, Colour Your Soul, Artisanal Boho, Chic Aura konseptlerinden oluşan üçüncü sezon koleksiyonları ile farklı tarzları en şık şekilde ortaya koyuyor.

    Yeni sezona harika bir giriş yapan Ribellion, yepyeni ve ayrıcalıklı online alışveriş deneyimini, her bir tıkla, kalbi moda ile çarpan kadınlarla buluşturmanın gururunu yaşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.