DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rixos Hotels ve ALL-Accor Live Limitless ile Bosphorus Cup heyecanı

    Rixos Hotels ve ALL-Accor Live Limitless ile Bosphorus Cup heyecanı
    27.09.2022
    A+
    A-

    Dünya genelinde katılımcısı ile Türkiye’nin önde gelen spor organizasyonlarından birisi olan ve bu sene 21.’si düzenlenen Bosphorus Cup’ın ana partnerlerinden birisi Rixos Hotels ve ALL-Accor Live Limitless’ti.

     23 Eylül Cuma günü Adalar’dan başlayan yarış, 24 Eylül Cumartesi ve 25 Eylül Pazar günü şehrin farklı noktalarında dünyanın bir çok ülkesinden, yaklaşık 900 sporcunun katılımı ile tamamlandı. Bu önemli spor etkinliğinin stratejik partneri olan ve her daim spora önem veren yapısı ile ön plana çıkan, Rixos Hotels ve  ALL-Accor Live Limitless bu yıl Bosphorus Cup’ta “Rixos-ALL Esentia” isimli Soto 40 modeli teknesiyle yarışta yerini aldı. Yarışma ekibi geçen yıllarda ORC Dünya şampiyonluğu ünvanını da elinde tutuyor.

    Tersane İstanbul’da gerçekleşen organizasyonda, özel tasarlanan locası ile dikkat çeken Rixos Hotels ve ALL-Accor Live Limitless , 24 Eylül ve 25 Eylül’de Türkiye’nin önde gelen bir çok ismini locasında ağırladı. 24 Eylül Cumartesi günü ve 25 Eylül Pazar günü Rixos Hotels ve ALL-Accor Live Limitless locasında gerçekleşen gün batımı partilerinde sevilen DJ’ler Yakuza ve Murat Tokuz misafirlere müzik performansları ile eğlenceli anlar yaşattı.

    İstanbul için görsel bir şölene dönüşen, tüm Boğaz hattından ilgiyle izlenilen yarışı Rixos Hotels ve ALL-Accor Live Limitless 24 Eylül’de kendi özel teknesinde misafirlerine deneyimleme imkanı sundu.

    Yarış sonunda gerçekleşen ödül töreninde uluslararası yarışmacıların yer aldığı ilk üç sıralamasındaki kazanan ekipler kupalarını Accor “Chief Commercial Officer”, Yiğit Sezgin’den teslim aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.