DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rixos Otelleri ve ALL-Accor Live Limitless, Türk pilot Cem Bölükbaşı’na sponsor oldu

    Rixos Otelleri ve ALL-Accor Live Limitless, Türk pilot Cem Bölükbaşı’na sponsor oldu
    14.06.2022
    A+
    A-

    110 ülkede, 40’dan fazla marka ve 5300 otel ile dünyanın önde gelen arttırılmış ağırlama grubu Accor, Türk misafirperverliğini çağdaş bir dokunuşla birleştiren Rixos markası ve 70 milyondan fazla üyesi bulunan ALL – Accor Live Limitless yaşam tarzı sadakat programı ile Formula 2’de ülkemizi temsil eden ilk Türk pilot Cem Bölükbaşı’nın resmi sponsorluğunu duyurdu.

    Accor Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin ve Cem Bölükbaşı’nın ev sahipliğinde, 14 Haziran Salı günü Fairmont Quasar İstanbul’da düzenlenen toplantıda, Milli yarış pilotunun gelecek dönemde izleyeceği yol ve hedefleri paylaşıldı.

    Sponsorluk hakkında Accor Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin şunları söyledi: “Ülkemizi Formula 2’de temsil eden ilk Türk pilot Cem Bölükbaşı’na Rixos markamız ve ALL-Accor Live Limitless yaşam tarzı sadakat programımız ile sponsor olduğumuzu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sporcumuzun Formula 2’ye uzanan sanaldan gerçeğe yolculuğu sırasındaki başarılarının genç kuşak sporculara ve milyonlarca gence ilham ve cesaret verdiğini gözlemliyor, yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Türk kökenimiz ve geleneklerimizi uluslararası kulvarda da en iyi şekilde temsil eden markamız Rixos ve yaşamın her alanında misafirlerimize hizmet veren programımız ALL-Accor Live Limitless ve ile bu sponsorluk anlaşması doğrultusunda ikonik bir birlikteliğe imza atmanın heyecanını yaşıyoruz.

    Cem Bölükbaşı için ilk hedefimiz Formula 1

    Sponsor firma All-Accor Live Limitless’in Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin, spora senelerdir ciddi sponsorluklar yapan Fransız menşeili bir firma olduklarını belirterek, “Formula 1 ve Formula 2 çok yakın zamanda elektriğe dönecek. Biz de ona göre hazırlık yapıyoruz. Sanal oyunlardan pistlere geçen ilk pilotlardan biri olan Cem Bölükbaşı için ilk hedefimiz Formula 1. Formula 1 gelene kadar ona sponsor ve destek olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

    Cem Bölükbaşı’nı yurt dışında kendi platformları, kendi basını, kendi otellerinde en iyi şekilde tanıtmak istediklerini, en önemli desteklerinin bu olduğunu aktaran Sezgin, şunları söyledi:

    “Formula 1’in ana sponsorlardan biri olursak, Cem’i de bu organizasyona ittirebiliriz. Tabii Cem’in de başarılarını yükseltmesi gerekiyor. Cem belki ileride Formula 1’de desteklediğimiz ekipte olabilir. Cem simülasyondan çıkan ilk Formula 2 yarışçılarından biri. Bu sektörün öncülüğünü yapacak. Bu işi yapan zengin çocuklardan değil. Normal bir aile çocuğu olmasına rağmen evde yaptığı simülasyonla buraya gelen ilk sporcu unvanını alacak, bu yüzden Formula yönetimi de çok ilgileniyor.

    Bu agresifliğiyle devam ederse ki çılgın bir spor bu, o da çok korkusuz, 20’den 11’e ya da 10’a gelmek her yiğidin harcı değil, bunları becerebilen bir adam Cem. Birtakım talihsizlikler oldu, arkadan vurdular falan ama bunlar olacak. Düşmeden öğrenmek yok. Bu sene biraz erken belki ama belli olmaz, istikrarını devam ettirseydi belki 20’den 5’lere kadar gidecekti. Olacak da bu başarıları göstereceğine eminim.”

    Genç pilot Cem Bölükbaşı Rixos ve ALL- Accor Live Limitless sponsorluğu hakkında şöyle konuştu: “Yarış dünyasında daha önce yaşanmamış bir hikayeyi yazıyoruz. Espordan gelip Formula 2 seviyesinde yarışan dünyadaki ilk pilotum. Ayrıca Türkiye’nin ilk Formula 2 pilotu olmaktan gurur duyuyorum. Yazdığımız bu hikayeyle birlikte Formula sporuyla, motor sporlarıyla ilgilenmeye başlayan çok fazla destekçim olduğunu görüyorum. Türkiye’nin her yerinden gördüğüm ilgi gerçekten çok büyük. Ben de her yarışta bir öncekinin üzerine koyarak ilerlemeye, daha iyi sonuçlar elde etmeye odaklıyım. En nihai hedefim motor sporlarında gelebileceğim en yüksek seviyeye yükselmek. Bu yolculukta disiplin, çalışma ve yeteneğin yanında maddi manevi destek olmadan ilerlememiz imkansız. Türk sporuna ve Türk gençlerine inanan markalarımızın varlığı bu anlamda çok önemli. Formula 2 Şampiyonası’nda bana inanan, Türkiye’nin ilk Formula 1 pilotu olma hayalimi destekleyen ana sponsorlarımdan Rixos Otellerine ve ALL- Accor Live Limitless’e yanımda oldukları için çok teşekkür ediyorum.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.