DOLAR 32,266
EURO 34,7246
ALTIN 2401,438
BIST 10336,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Roca Connects Türk mimarları dünyayla buluşturuyor

    Roca Connects Türk mimarları dünyayla buluşturuyor
    05.08.2020
    A+
    A-

    100 yıllık geçmişiyle dünyanın önde gelen markalarından Roca’nın profesyonellerle sürekli diyaloğu teşvik eden kültürel girişimi Roca Galeri, instagram hesabından  yaptığı canlı yayınlarda dünyanın önde gelen mimar ve tasarımcılarını ağırladı. Aynı zamanda Türk mimarların da dünyayla buluşabileceği ve tecrübelerini aktarabileceği bir platform görevi gören Roca Galeri Connects konuşma serisine Türkiye’nin önemli mimar ve iç mimarlarından Emre Arolat, Melike Altınışık, Murat Tabanlıoğlu ve Mahmut Anlar da konuk olarak katıldı. Türk mimarların konuk olduğu yayınlar izleyicilerden de yoğun ilgi gördü.

    Türkiye’de yaptığı yatırımlarla Türkiye pazarında da büyümeyi hedefleyen Roca’nın tasarım, yenilik ve sürdürülebilirlik değerlerine dayanan kültürel girişimi Roca Galeri, tüm dünyadan profesyonellerle işbirliği yapıyor. Roca Galeri’nin tasarım ve mimarlık alanlarına katkı sunmak amacıyla RocaGallery_Offical Instagram hesabında gerçekleştirdiği Roca Galeri Connects adlı canlı yayın serisi, dünyanın önde gelen mimar, tasarımcı ve şehir bölge planlamacılarını konuk ederek, tüm dünyadan izleyicilerle buluşturdu.

    Ünlü isimler Roca Galeri Connects’e konuk oldu

    Roca Galeri Connects Türk mimarlar ve iç mimarları da canlı yayınlarına konuşmacı olarak davet ederek, birikim ve tecrübelerini dünya ile paylaşmaları için bir platform yaratıyor. Roca Galeri hesabından IGTV’de izlenme fırsatı sunan seriye konuk olan Emre Arolat, Melike Altınışık, Murat Tabanlıoğlu ve Mahmut Anlar’ın izleyicilere olduğu kadar tasarım dünyasına da ilham verdi.

    Profesyonellerin buluşma noktası

    Roca tarafından profesyonellerle sürekli bir diyalog ortamı yaratmak üzere kurulan Roca Galeri’ler dünyada Barselona, Madrid, Lizbon, Londra, Şanghay ve Pekin olmak üzere altı şehirde yer alıyor. Halka açık olan bu alanlar, Roca’nın en son yeniliklerinin yanı sıra markanın değerlerini yansıtan, mimari ve tasarım odaklı sergilere, tartışmalara, sunumlara ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Roca Galeri’lerin çevrimiçi platformu olan ve 125’ten fazla uluslararası profesyonel ve akademisyenin işbirliği ile oluşan www.rocagallery.com ise tasarım ve mimarlık dünyasının profesyonelleri ile RocaGallery_Offical Instagram hesabında gerçekleştirdiği Roca Galeri Connects isimli canlı yayınlar ile etkileşimi sürdürdü.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.