DOLAR 32,5022
EURO 34,9253
ALTIN 2448,595
BIST 9699,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Roca Gömme Rezervuar ile banyoda sessizliğin keyfini çıkarın

    Roca Gömme Rezervuar ile banyoda sessizliğin keyfini çıkarın
    27.08.2020
    A+
    A-

    Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından Roca, farklı banyolara ve kullanım biçimlerine uygun kompakt tasarımlı Gömme Rezervuar ile beklentileri bir üst boyuta taşıyor. Dayanıklılığı, sesi azaltan izolasyon sistemi ve üstün performansı ile dikkat çeken Roca Gömme Rezervuar, hızlı ve kolay kurulum avantajıyla kamu ve özel alanlar için yeni nesil ve hijyenik bir çözüm sunuyor.

    Performansı ve özellikleri ile yeni bir kullanıcı deneyimi vaat eden Roca Gömme Rezervuar, yüksek dayanımı ve gürültüyü azaltan ses yalıtımı ile öne çıkıyor. Yıkama vanası 200 bin yıkama çevrimine imkan tanıyan rezervuar, alanı kısıtlı banyo alanları için birbirinden farklı ve kişiselleştirilebilir kompakt modellere sahip.

    400 kg’a kadar direnç garantili sistem

    Rezervuarı doldururken yoğuşma ve gürültü seviyesini azaltan, hızlı ve pratik bir şekilde monte edilebilen gömme rezervuar, duvardan kolayca çıkarılan basma butonları ile bakımı da kolaylaştırıyor. 400 kg’a kadar direnç garantisi ile kamu alanları için de yüksek performans ve verimlilik sağlayan Roca Gömme Rezervuar, her banyo alanına uyan zarif tasarımı ile banyolarında özel seçimler yapmak isteyenlerin yeni tercihi olacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.