DOLAR 32,2574
EURO 34,7014
ALTIN 2396,317
BIST 10277,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Roca ile teknoloji tasarıma entegre oluyor

    Roca ile teknoloji tasarıma entegre oluyor

    En iyi performansı sunmak için verimlilik ve teknolojiyi birleştiren Roca, Installation Systems ile modern banyoların tüm ihtiyaçlarına etkin çözümler sunuyor. Üstün özellikler ile geliştirilen sistemin yeni oyuncuları CC ONE Gömme Rezervuar ve Kumanda Paneli, banyolarda pratik kurulum ve kolay kullanım dönemini başlatıyor.

    İmza attığı koleksiyonlarla yenilikçi çözüm önerileri sunan Roca, Installation Systems ile banyolardaki farklı beklentilere cevap vermeyi amaçlıyor. Kalite ve ekolojik yaklaşımıyla öne çıkan sistem, dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süre banyolarınıza eşlik ediyor.

    Birinci sınıf kalite ile dayanıklılık ve şıklık bir arada

    Yüksek standartları, çağdaş estetik anlayışıyla buluşturan gömme rezervuar, tasarımda bir adım öne çıkıyor. Güçlü dizayn dilini yüksek performansına entegre eden rezervuar, banyoda daha fazla alan, birinci sınıf kaliteli bileşenleriyle maksimum güven sağlıyor.

    Doğanın kaynaklarına büyük bir hassasiyetle yaklaşan bu sistem, 4/2 lt. – 4,5/3 lt ya da 6/3 lt seçenekleri ile su tasarrufu için alternatifler sunuyor. Özel sabitleme çubukları arasında 180 veya 230 mm’lik bir mesafeye sahip herhangi bir asma klozet CC ONE gömme rezervuar sistemi ile kolayca monte edilebiliyor.

    Modern banyolara, teknolojik çözümler

    Roca’nın eşsiz sisteminin bir diğer önemli oyuncusu farklı tasarım ve renklerdeki kumanda panelleri ise gömme rezervuarı daha da ayrıcalıklı kılıyor. Kumanda panellerinin yumuşak dokunuşlu düğmeleri, 1 cm’den daha az bir çalışma ile hareketi iletmeyi sağlıyor.

    Basit bir hareketle açılmak üzere programlanan elektronik kumanda panelleri, ellerimizi kullanmak zorunda kalmadan gömme rezervuarı çalıştırıyor. Böylece temas yoluyla gelişebilecek enfeksiyon riskini minimize ediyor. Özellikle kamu klozetlerinin kullanımındaki güvenliği en üst düzeye çıkarıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.