DOLAR 32,377
EURO 34,7209
ALTIN 2400,393
BIST 10167,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Roca ilk kez UNICERA Fuarına katılıyor

    Roca  ilk kez UNICERA Fuarına katılıyor
    16.10.2021
    A+
    A-

    Banyo alanları için geliştirdiği inovatif ürünlerini dünyaya sunan Roca, 02-06 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA İstanbul’a ilk kez katılacak. Dünya seramik sektörünün yakından takip ettiği fuarda Roca,  şık mekanlar yaratan birbirinden özel koleksiyonlarını profesyoneller ile buluşturacak.

    Roca,  CNR Expo- İstanbul Fuar Merkezi’nde, yenilikçi ve  her stilde banyoya uyum sağlayan akıllı çözümleri ile 7.Hall A04 no’lu standında ziyaretçilerini karşılayacak.

    Tasarım ve inovasyonun buluşması

    1000’in üzerinde markanın, en yenilikçi ürün, tasarım, malzeme ve teknolojilerini sergileyeceği fuara Roca’nın ilk kez katılacağını söyleyen Roca Türkiye Genel Müdürü Salvador Lopez Oliva: “Seramik, banyo, mutfak sektörünün önde gelen firmalarının yer aldığı UNICERA İstanbul’a Roca markamızla bu yıl ilk kez katılmanın heyecanını yaşıyoruz. Fuarda, en iyi kullanıcı deneyimini sunan, yenilikçi ve ödüllü ürünlerimizi tanıtacağız. Daha önce NSK markamızla katıldığımız Unicera Fuarında, bu yıl yenilikçi sistemlerle geliştirdiğimiz ürünlerimizi Türkiye’nin dört bir yanından gelen bayiler, bayi adayları ve  sektör profesyonelleri ile paylaşacağız.” dedi. Asırlık geçmişini, yenilikçi yaklaşımlara entegre eden Roca; In-wash, In-tank, Smart Duş Sistemleri, Stratum Lavabo gibi yeni teknolojilerle geliştirilen akıllı ve inovatif ürünleri ile birlikte tasarımlarıyla ödüllendirilen Infinity ve Ruy Ohtake gibi sıra dışı tasarımlarını sektör profesyonellerine ve ziyaretçilere yakından anlatma fırsatı elde edecek.

     

    160 bin metrekare alanda organize edilecek UNICERA İstanbul Fuarına, 4 kıtadan 20 bini yabancı, 100 bin profesyonel ziyaretçinin katılımı hedefleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.