DOLAR 32,5865
EURO 34,8071
ALTIN 2504,642
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Roca Inspira Serisi banyoları tasarımla buluşturuyor

    Roca Inspira Serisi banyoları tasarımla buluşturuyor
    23.04.2021
    A+
    A-

     Ürettiği yenilikçi ürünlerle dünyanın en önemli markaları arasında yer alan Roca, Inspira serisi ile banyoları tasarımla buluşturuyor.  Yuvarlak, oval ve kare olmak üzere farklı tasarım ve ebatlarda tasarlanan Inspira serisi, büyüklük ve şekil fark etmeksizin her banyoda rahatlıkla uygulanabiliyor. Sunduğu farklı kombinasyonlarla uygulandığı tüm banyoları şıklığa davet ediyor.

    Roca, her zevke hitap eden ürünleriyle estetik ve göz alıcı banyolar için armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri konusunda çözüm önerileri sunuyor. Bununla sınırlı kalmayıp, banyo tasarımcılarına ilham veren Inspira serisi ile banyodaki tüm unsurları uyum içinde kullanmaya olanak sağlıyor. Seride yer alan vitrifiye ve mobilya koleksiyonuyla zarafet, hafiflik, dayanıklılık, kolay entegre edilme özelliği ve konforu bir araya getiriyor. Serideki sahip olduğu ürün çeşitliliği sayesinde sunduğu yaratıcı çözümlerle banyo dekorasyonunu keyifli bir hale getiriyor.

    Fineceramic® ile standartları farklı boyuta taşıyor

    Dayanıklılık konusunda taviz vermeyen, olağanüstü hafiflikte kompakt malzemelerle hayata geçirilen Inspira serisi, banyo tasarımı konusunda standartlara farklı bir boyut kazandırıyor. Seride kullanılan Fineceramic® materyali standart tasarımlarda düşünülmeyen sofistike ve şık tasarım detayları sunuyor.

    Inspira serisinde yer alan lavabolar sadece görüntüleriyle değil, sahip oldukları özelliklerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Fineceramic®’in yumuşak iç yüzey detayları, 5 mm kalınlığında ince duvarlı tasarıma sahip lavaboları oldukça hafif. Seramiğin ağırlığını yüzde 40 oranında azaltan bu lavabolar banyoları estetikle buluşturuyor.

    Hijyen sağlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı

    Hayatın her alanında önemli olan hijyen ve temizlik kuralları içerisinde bulunduğumuz süreçte çok daha önemli bir hal aldı. Temizlik konusunda en önemli alanlardan biri olan banyolar için Roca’nın ürettiği klozet ve klozet kapakları anti bakteriyel bir malzeme olan Supralit® içeriyor. Klozet kapaklarının aynı zamanda kapakların ömrünü uzatan yumuşak kapanma özelliği bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.