DOLAR 32,2643
EURO 34,7555
ALTIN 2400,57
BIST 10162,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Roca Türkiye’de yılsonuna kadar 30 bayi açacak

    Roca Türkiye’de yılsonuna kadar 30 bayi açacak
    02.11.2020
    A+
    A-

    Banyo, seramik sağlık gereçleri üretiminde dünya lideri Roca, Türkiye’yi öncelikli pazarlarından biri yapmak üzere yatırımlarını sürdürüyor. Bayi ağını büyütmek için İstanbul’da 4, Eskişehir ve İzmir’de 2 olmak üzere toplamda 10 ilde 20 bayi açan şirket, yılsonuna kadar bayi sayısını 30’a çıkarmayı hedefliyor.

    Banyo alanları için armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri gibi yenilikçi çözüm önerileri sunan Roca Türkiye, bayileşme yatırımlarına hız verdi. Bugüne dek Marmaris, Kuşadası, Fethiye gibi önemli turizm merkezleri de dahil olmak üzere toplam 10 ilde 20 bayi açan Roca Türkiye, ülke genelinde kuracağı bayi ağı ile global markasını da Türkiye pazarında güçlendirmeyi hedefliyor. Şirket, 2020 sonuna dek bayi sayısını 30’a çıkaracak.

    İç pazarda büyümeye odaklandı

    Eskişehir’deki fabrikalarında ürettikleri ürünlerin yüzde 80’ini 60 ülkeye ihraç ettiklerini, yüzde 20’sini ise iç pazara sunduklarını söyleyen Roca Türkiye Genel Müdürü Salvador Lopez Oliva, “Roca gibi uluslararası, son teknolojiye ve tasarım gücüne sahip bir markanın, bu topraklardaki güçlü üretim potansiyeli ile Türkiye pazarında önemli bir pay alabileceğine inanıyoruz. Bu yüzden öncelikli hedefimiz, Türkiye pazarında konumumuzu güçlendirmek. Bu hedefle, banyo alanlarında müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına göre tasarladığımız yenilikçi çözümlerimizle Türkiye’de daha fazla kişiye ulaşmak için bayi ağımızı büyütmeye odaklandık. Yılsonuna dek 30 bayiye ulaşmayı hedefliyoruz. Yatırımlarımızla Türkiye’de büyümeye devam edeceğiz.” dedi.

    Roca Koleksiyonları İstanbul’da sergileniyor

    Yılsonuna kadar İstanbul, Konya, Bursa, Uşak, Kayseri, Adana, Antalya, Malatya ve Kahramanmaraş’ta da bayiler açmaya hazırlanan Roca Türkiye, yenilikçi vitrifiye ve armatür serilerini tüm Türkiye’de müşterileriyle buluşturacak. Roca’nın seçkin koleksiyonlarının büyük bir bölümü ise İstanbul Mecidiyeköy’de yer alan Platform Yapı mağazasında sergileniyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.