DOLAR 32,3291
EURO 35,0399
ALTIN 2280,546
BIST 9002,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Roca’dan modern dokunuşlarla vintage bir banyo koleksiyonu

    Roca’dan modern dokunuşlarla vintage bir banyo koleksiyonu
    25.02.2021
    A+
    A-

    Dünyanın ikonik banyo markası Roca, 100.yılının şerefine bir döneme damgasını vuran klasikleşmiş koleksiyonu Carmen ile vintage stili yeniden canlandırıyor. Zamanın ruhunu, nostaljik dokunuşlarla resmeden Carmen, üst düzey lüks tanımını değiştirmeye hazırlanıyor.

    Banyo alanları için armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri gibi yenilikçi öneriler sunan Roca, vintage bir yaklaşımla ele aldığı Carmen koleksiyonu ile zarafeti seçkin kalite ile buluşturuyor. Roca’nın 1940’ların en ikonik parçasını modern vitrifiye ve mobilya koleksiyonuna dönüştüren Carmen, banyoların siluetine nostaljik bir atmosfer kazandırıyor.

    Zamana meydan okuyan banyoların arkasındaki imza…

    Yumuşak, klasik çizgileri serinin tüm üyelerine özel bir karakter ve duruş kazandırıyor. Vitrifiyeden banyo mobilyalarına, musluk ve pirinç eşyalarından aksesuarlara kadar her ayrıntı büyüleyici bir hikaye anlatıyor. Özenle tasarlanan dikdörtgen şekiller, banyolara rafine ve elegan bir imza bırakırken, zarif yıldız şekilli klasik Carmen musluklar zengin bir kompozisyon oluşturuyor.

    Fonksiyonelliği estetikle buluşturan Carmen Saklama Ünitesi, 1940’ın stili beyaz saten veya antrasit saten seçenekleriyle tamamlıyor. Geniş saklama alanıyla işlevsel depolama özelliği sunan dolap, LED aydınlatması ile geçmişe modern bir yorum getiriyor.

    Kusursuz bir deneyimin ipuçları bu nostaljik küvette

    Vintage tarzı mükemmel bir şekilde sembolize eden Carmen, el duşunu ve duş başlığını birleştirmeye olanak tanıyor. Victoria tasarıma sahip küvet veya duş armatürleri pirinç eşyalarla sofistike bir görünüm yaratıyor. Sırtı desteklemek için ergonomik biçimde şekillendirilmiş Carmen Geleneksel Dökme Demir Küvet, uzun süre dinlenmek, benzersiz bir deneyim yaşamak için ideal bir seçenek sunuyor.

    Pürüzsüz ama kaymaya karşı dirençli olan porselen emaye iç yüzey, ciltte hoş bir his uyandırıyor. Dökme demirden yapıldığından, ısısını muhafaza ederken, iç mukavemetini ve çizilmeye karşı dayanıklı materyali uzun yıllar banyolara eşlik ediyor.

    İşlevsellikten ödün vermeyen estetik banyolar

    Carmen’in klasik tarzdaki banyo koleksiyonundaki tüm parçalar, Roca’nın seçkin yüksek kaliteli vitrifiye porselenlerinden oluşuyor. Carmen Tezgah Üstü Lavabo, iki çekmece ve iki kapılı geniş mat lake banyo mobilyası ünitesine mükemmel bir şekilde uyuyor. İki ahşap kaplama Saten Beyaz, Saten Koyu Gri, Venato Beyaz ve Marquina Siyahı olarak mevcut tezgahlarla birleştirilebiliyor.

    Ayrıntılarla zenginleşen koleksiyon, özenle seçilen detaylarıyla göz dolduruyor. Vitrifiye  parçaların, karakteristik vintage stili kenarların yanı sıra klozetin, sifonu harekete geçiren zarif yan sapı tasarıma lüks bir görünüm sağlıyor. El duşları için krom ve beyaz kombinasyonu banyolara ekstra bir ayrıcalık katarken, klozet ve kapaklar için çağdaş koyu gri renk seçeneği banyo alanlarının atmosferine güçlü bir stil kazandırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.