DOLAR 32,5883
EURO 34,8386
ALTIN 2508,994
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rock&Pop kültürünün cazibesinden ilham alan Nude’un yeni koleksiyonu

    Rock&Pop kültürünün cazibesinden ilham alan Nude’un yeni koleksiyonu
    12.02.2020
    A+
    A-

    Akıp giden zamanın içinde insana hayatın değerini hatırlatan ve dünyaca tanınan tasarımcı Ali Bakova tarafından Nude için tasarlanan Memento Mori koleksiyonu şimdi rock, pop ve punk kültürünün çarpıcı doğasından esinlenilerek yetenekli genç tasarımcılar tarafından yeniden yorumlandı. “Rock & Pop Artist” isimli yeni koleksiyon, Nude’un “Yalın Güzeldir” felsefesini bu kültürün zamansız doğasıyla birleştiriyor.

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude, hayatı dolu dolu yaşamak gerektiğini ifade eden ve “Fani olduğunu hatırla!” anlamına gelen Memento Mori felsefesine Ali Bakova tasarımlarıyla 2016 yılında eşsiz bir yorum getirmişti. Felsefi bir ifade olarak yüzyıllar içinde edebiyatı, sahne sanatlarını ve plastik sanatları çeşitli biçimlerde etkileyen Memento Mori felsefesine sadık kalınarak tasarlanan koleksiyon tasarımseverlerin büyük beğenisini toplamıştı. Zamanın değerini vurgulayan bu özel koleksiyon aynı zamanda “yaşam ve ölüm” paradoksuna simgesel bir gönderme yapmasıyla dikkat çekiyordu.

    Tasarım dünyasında büyük ses getiren Nude’un Memento Mori koleksiyonu şimdi de rock, pop ve punk kültürünün çarpıcı doğasından esinlenilerek, Erensu Ekmekçiler, Cins 3000, Kien, Luca Font ve Umut Karaman gibi illüstratörler ile grafiti ve dövme sanatçıları tarafından yeniden yorumlandı. “Rock and Pop Artist Koleksiyonu” ismindeki kişiselleştirilmiş koleksiyon Nude’un “Yalın güzeldir” felsefesini, rock kültürünün zamansız ve cesur tarzıyla harmanlıyor. Sınırlı sayıda üretilen bu özel koleksiyonda etkileyici ve renkli tasarımlarla güncellenen kurukafaların hem büyük hem de mini boyları bulunuyor. Bahar aylarında nudeglass.com ve Paşabahçe Mağazaları’nda satışa sunulacak Rock & Pop Artist koleksiyonunda ayrıca canlı renklerde dekoratif objeler ve kokteyl bardakları da yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.