DOLAR 32,4735
EURO 34,9396
ALTIN 2436,455
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rockwell Automation şirketlere makine güvenliğinde yardımcı olmak için programını genişletiyor

    Rockwell Automation şirketlere makine güvenliğinde yardımcı olmak için programını genişletiyor
    21.11.2019
    A+
    A-

    Rockwell Automation’ın Makine Güvenliği Sistem Entegratörü programına üç yeni şirket daha katıldı. Bu program, şirketlerin bugünün güvenlik standartlarına yetişebilmelerine ve verimliliği artırabilmelerine katkı sağlıyor.

    MILWAUKEE, bir yandan bugünün karmaşık makine güvenliği sistem gereksinimlerine yetişmeye, bir yandan da olabildiğince verimli kalmaya çalışan endüstriyel şirketler artık Makine Güvenliği Sistem Entegratörü programıyla daha fazla seçeneğe sahip.

    Rockwell Automation, şirketleri mevcut güvenlik standartları konusunda uzman ve daha önce güvenlik sistemleri tasarlamış sistem entegratörleriyle birbirine bağlayan programa üç yeni üye daha ekledi. Artık programın dünya genelinde 45 üyesi bulunuyor.

    Rockwell Automation Sensör, Güvenlik ve Bağlantı Ekipmanlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Lee Lane, konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

    “Kalifiye sistem entegratörleriyle çalışmak üreticilerin sistemlerini mevcut strandartlarla uyumlu şekilde muhafaza etmesini ve verimi artırmasını sağlıyor. Güvenlik sadece ‘kontrol edildi’ denilecek bir kutucuk değil. Pozitif bir güvenlik kültürü olması, mevcut standartlara uyum ve modern güvenlik teknolojilerini kullanmak arıza süresini düşürmüş, işçi güvenliğini önemli ölçüde artırmış, işe alım ve emeklilik oranlarına da olumlu yansımıştır.

    Rockwell Automation Makine Güvenliği Sistem Entegratörü programının yeni üyeleri ise şunlar:

    • Matrix Technologies, Inc. ABD genelinde farklı sektörlere otomasyon ve kontrol sistemleri entegrasyon, üretim zekası ve operasyonel teknolojiler, proses ve tesis mühendisliği hizmetleri vermektedir. Şirketin merkezi Ohio, Toledo’dadır ve Cincinnati, Indianapolis, Kansas City, Minneapolis, Denver ve Atlanta’da birimleri bulunmaktadır.
    • Automation Group gıda ve içecek sektörünü başarısını kanıtlamış otomasyon, ağ ve görselleştirme çözümleriyle destekler. Şirketin merkezi Kaliforniya, Modesto’dadır. Kaliforniya ve Nevada genelinde farklı lokasyonlarda da birimleri bulunmaktadır.
    • Factory Automation Systems ABD genelinde anahtar teslim otomasyon ve robotik çözümler sağlamaktadır. Merkezi Atlanta Georgia’da olan şirket aralarında yapı malzemeleri, gıda ve içecek işleme, tüketici ürünleri, metal, otomotiv ve hava-uzay da olan birçok sektöre hizmet vermektedir.

    Matrix Technologies, Inc. bir Rockwell Automation Çözüm Ortağı’dır. Automation Group ve Factory Automation Systems Rockwell Automation tarafından Recognized Sistem Entegratörleridir.

    Makine Güvenliği Sistem Entegratörü programına katılabilmek için adayların Rockwell Automation PartnerNetwork Programı’ndaki makine güvenliği konusunda üç ila beş yıl deneyime sahip Recognized Sistem Entegratörleri kapsamında Çözüm Ortağı olması gerekmektedir. Ayrıca programa dahil olmak isteyen şirketler yoğun bir eğitim ve değerlendirme sürecinden geçer. Rockwell Automation sektör genelinde kabul gören TÜV veya exida gibi üçüncü parti sertifikasyonlarını tanır.

    İlk gereksinimler için görüştükten sonra adayların güvenlik mühendisleri farklı makine güvenliği konuları üzerinde training modüllerini tamamlar. Sonunda adaylar küresel standartlarla uyumlu bir makine güvenliği projesi sunmak zorundadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.